”Om jag inte blivit retoriker skulle jag arbetat med..” Dagens önskerubrik


Om jag inte hade varit retoriker så hade jag varit fastighetsmäklare. Jag tycker arkitektur, inredning och fastigheter är bland det roligaste som finns. Jag hade varit Fredrik Eklund och levt hans liv (minus porrfilmsperioden). Så skulle jag varit gay precis som han, haha, kan inte se att jag någonsin hade kunnat dejta tjejer.

Jag brukar gå förbi ESNY på grevturegatan och bara fantisera om hur det skulle vara att äga den fastighetsförmedlingen. Det skulle varit så kul med tanke på de objekt som de får.

/Elaine, ska hemnetknarka lite.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “”Om jag inte blivit retoriker skulle jag arbetat med..” Dagens önskerubrik”


 1. Anna skriver:

  Jag förutspår att ni kommer att bo i hus inom ett år… 😉 Trevlig söndagkväll

 2. Eliza skriver:

  Känns lite taskigt att skriva ”haha, jag kan inte se att jag någonsin hade kunnat dejta tjejer”. Liter nedersättande kan jag tycka. De är ju inte direkt något val man gör, utan någon man födds till..

  • Elaine skriver:

   Varför är det nedsättande att inte tända på personer av samma kön? Jag har aldrig tänt på tjejer, jag är själv tjej hur blir min kommentar nedsättande? Det är lite som att säga att min sexuella läggning – heterosexuell – är nedsättande mot tjejer. Jag är född så.Det skulle däremot var nedsättande om jag skrattade åt tjejer som tände på tjejer, det har jag aldrig gjort. All respekt för homosexuella, men bara för att jag inte är det så betyder inte det att jag ser ner på dem som är det.

   • Nkosazana skriver:

    Konstigt Elaine.. folk verkar bli extremt förolämpade för att du amma och att du inte är lesbisk..

   • Emma skriver:

    Det är inte nedsättande att inte tända på personer av samma kön. Tror du missförstod. Jag gillade bara inte hur du skrev, HAHA, jag kan inte se att jag någonsin skulle tända på en tjej.. De var lite som att du skrattade åt de. De lät i allafall så när du skrev( sen att du menade annat förstod jag nu) Och jag tyckte de var lite förolämpande, för de är inget val man gör. Tror många skulle egentligen skulle vilja vara som alla andra, vara pojkvän och flickvän, men de födds till att vara något annat. Inte lätt att inte tillhöra normen.

Lämna en kommentar