Mina fina bloggvänner


Vet ni att jag älskar er! Efter att ha stött på en massa troll i Bellas blogg så kan jag bara säga att jag är så tacksam för er och jag hoppas verkligen inte att det kommer över några troll hit. Är troll priset man får betala för att ha en bamseblogg då hoppas jag att min aldrig blir så där stor, den här storleken är alldeles perfekt för att stämningen här är perfekt tycker jag. Ni bloggvänner som kommer till Bloppisen idag, kom gärna fram så jag får ge er en kram och så kan vi snacka lite. Jag bits inte utan jag är faktiskt supersnäll. Jag har fått höra att jag pratar väldigt fiiiint, men är ingen snobb för det. Det ska bli så kul att se några av er live! Erik kommer du?! Eller det kanske inte finns något du kan köpa där kom jag på… Vore så kul att se dig och din sambo (ni som undrar vem Erik är kan läsa om det här)! Jag ska ordna bloggträff lite längre fram, det blir ett veckomål lite längre fram.

Nej nu måste jag packa ihop kläderna och göra mig fin, det är ju Bloppis om några timmar.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Mina fina bloggvänner”


 1. Lycka till på Bloppisen! Hade jag bott i Stockholm hade jag kommit och gett dig en kram.

  Ha en fin lördag!
  Kram Ulrika

 2. Marie skriver:

  Åh jag skulle gärna vilja komma på din bloggträff! =)

 3. Marie skriver:

  Jag ska försöka komma förbi! På tal om bloggträff blir det en imorgon i Stockholm! Kl 13 möts vi upp vid kungl. biblioteket och hoppas att vädret är ok för häng i Humlan! Komsi, komsi!

  • Jes skriver:

   Jag mailade dig 2 ggr om att jag vill komma på bloggträffen men fick inget svar.

   • Marie skriver:

    Jag mailade också men fick inte heller något svar =(

    • Marie skriver:

     Det är jättekonstigt att jag inte har fått era mail, ungefär 20 personer har hört av sig. Alla har blivit kontaktade antingen mer eller mindre direkt eller blviit tillagda i maillistan när jag har skrivit info till alla..Märkligt!
     Prova igen, marie_i_m@hotmail.com eller kom till biblioteket idag så får vi spåna på en annan lösning om hur vi ska hålla kontakt.
     Jag tänker att en Facebookgrupp vore en bra idé…

 4. Stephanie skriver:

  Jag tycker du är en stark kvinna som motiverar mig och med stor sanorlighet många andra att inte sluta kämpa förens man nått sitt mål! Jag tog mod till mig och skrev in mig på högskolan i måndags, och nu ska jag sluta fokusera på att vara ”den andra delen” av någon annan. Jag ska bli en fri och rik kvinna som kan köpa min egen Lamborghini! 😉

  Fortsätt skriv som du gör och en stor kram!

Lämna en kommentar