Fitnesszillamorgon


20120831-082329.jpg
Igår insåg jag att det var rask promenad som stod på Davids träningsschema igår så det blev det igår. Sen idag blev det gymmet, himla härligt att starta morgonen så.

Det är en härlig fredag idag. Matheo och jag ska på stan och leta outfit till plåtningen med Anhede i eftermiddag. Sen ska jag förbi Mio och köpa lite inredningsgrejer. Sen ikväll ska jag hänga med min älskade kusin Wendy. Vi ska käka middag och gå på Lady Gagas konsert!

Vad är era planer för helgen?

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Fitnesszillamorgon”


 1. Erika skriver:

  Lady Gaga var fantastisk igår, have fun!

 2. Hanna skriver:

  Åh! Jag var på hennes konsert igår och den var grym!! Skulle lätt betala för en till biljett för att se henne idag igen. Och jag är inget hyperfan men hon var helt fantastisk live och vilken pipa hon har! Magaad på det 🙂
  Ha så kul och dansa järnet!!

  • Elaine skriver:

   Verkligen Maaagaaad vad bra hon var! Dansade som en galning!! Helt otrolig röst hon har! Jag är inte heller världens fan, men det är ju underhållning helt klart värt att se! Kram

 3. Li skriver:

  Hei, du ser så bra ut!! Tusen takk for flott blogg:) Hva slags treningsBH bruker du??? Har selv sore bryster og sliter med å finne en BH som støtter nok!!

  • Elaine skriver:

   Tack snälla Li, jag använder Sats tränings bh:ar, sen säljer Gustaf Melbins stadiga träningsbh:ar för oss stadiga donnor, men man kan nästan inte andas i dem och jag behöver ju flås på träningen.

 4. Emelie skriver:

  Du är så vansinnigt snygg Elaine! GAAALET! Jag vill se ut som du! Kram

Lämna en kommentar