Stryker kläder till Bloppisen


20120830-213226.jpg
Det är mitt torsdagsnöje så här efter gymmet. Tusan vad tråkigt det är att stryka kläder, men de måste ju se fina ut till Bloppisen. Just nu stryker jag en kjol från fifth avenue shoe repair. Den kostade 1700 och är använd en gång, tänkte sälja den för 600. Jag är så glasssugen att jag kan bli tokig (är inte gravid, har bara ett maniskt sug efter glass och chokladsås). Hur mår ni? Kommer ni på lördag?

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Stryker kläder till Bloppisen”


 1. Marie skriver:

  Jag kan tyvärr inte komma på lördag. Men jag skulle verkligen vilja!

 2. Anna skriver:

  Är spralliga och vilda 2åriga grabbar välkomna,så GIVET! 😉

  • Elaine skriver:

   Åh vad jag började böla när jag läste det här,http://annasilfverberg.se/?p=1900 mammahjärtat det är nytt för mig och himla fint att ha. Vad söööt din Pontus är, han verkar vara världens härligaste kille. Kram /Elaine, som läser bloggar från badet medan hennes grabbar sover❤❤

   • Anna skriver:

    Åh tack fina! Och raka vägen tillbaka till lilla söta Matheo. Mm det där mammahjärtat rymmer nästan ofattbart mycket kärlek! Tur det kanske, det är garanterat den som gör att jag ligger här på golvet och bygger järnväg även kallad ”lälä” 06:30 med ett leende på läpparna ;-D Tack för en underbar ”feelgood” blogg. Kram

 3. Maria skriver:

  Ooh jag hade verkligen velat komma på lördag men är i Spanien.
  Hoppas ni säljer på bra 🙂

  /Maria sitter i Spanien och dricker en drink

 4. Hade jag bott lite närmare så hade jag gärna kommit förbi en sväng! Hoppas ni får en trevlig dag 🙂

 5. Cecilia skriver:

  Angående ditt glasssug! Kör viktväktarna jag med men deras mintkarameller 2= 0,5p och sötsuget är väck! Eller lite soja yougurt i frysen 1timma är Guda gott!

Lämna en kommentar