Årsbrev och häng med mamma


Vad roligt det var att läsa mitt årsbrev till mig själv, tänk vad mycket som jag ville skulle hände som faktiskt hände. Nu vill jag skriva ett till årsbrev till mig själv, jag ska ha det som tradition. Förra gången lät jag er se vad jag skrev, jag ser ingen anledning att göra annorlunda den här gången. Jag måste bara hitta en inspirerande plats för att skriva brevet… Skulle vilja ha ett sånt här ställe, bara krypa in med min laptop.

Men först ska jag till gymmet och träna detta pass.

A1.Romanian DL 4211 30kgx 8,8,8+ Om du klarar 12 st sista setet höjer du 2,5kg till gången efter.

Vila 10s innan A2

A2. Utfallbakåtx10x3 2110

Vila 2min innan A1

B. Sittande hantelpress 2111 2x10kg 5,5,5+ vila 2min mellan varje set.

C. Planka tre minuter

Hur går det för er fitnesszillas därute? Själv går det trögt med promenader nu, sen känns det inte lika roligt när min fysik numera tillåter mig att träna ordentligt igen.

/Elaine längtar tills nästa måldag.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Årsbrev och häng med mamma”


  1. Me skriver:

    Nu går de snabbt, är snart i mål å jag ska snart börja thaiboxas igen. Trodde inte det skulle gå så snabbt att komma iform med tanke på att jag gick upp så mkt och hon är ju inte ens tre månader än :-). Ska nog tacka dig lite för tack vare promenaderna så rasade jag i vikt. Försöker få in en 4-5-kilometare om dan oavsett om jag tränar annat på kvällen inte. Så tack för det tipset :-). Nästa vecka ska vi testa på mamma/barn gympa. Det är dock mest en kuk grej för det är ju inte nån hård träning. Ska även på kettle bell pass: De e grymt, så testa om du inte gjort de!

Lämna en kommentar