Från botten till toppen och Hot Daddy


Jag var förbi farfar för några timmar sen. Ambitionen var att få honom att le, det slutade med att jag satt och storbölade istället. Farfar blev nog varm i hjärtat av det ändå och tröstade mig. ”Flicka lilla inte ska du gråta, ta mig till Fotografiska en dag så blir allt bra.” haha, farfar lilla.

20120829-140357.jpg
Sen mötte Gustav upp mig för att ta hand om Matheo medan jag skulle vara hos gynekologen och så möts jag av den här snygga mannen – min man. Nyklippt och allt , en riktig Hot daddy! Harvey Specter släng dig i väggen! 😉

20120829-140523.jpg

20120829-140530.jpg
Gynekologbesöket gick bra, jag ska inte dö! Phu! Nu sitter min lilla kulting och jag hos Deshimona igen, det är föreläsningar och plåtning i sikte.

20120829-140716.jpg
Tack för alla fina ord om drama queen (särskriver man det?), skönt och tröstande att veta att man inte är ensam. ❤

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Från botten till toppen och Hot Daddy”


 1. Lena skriver:

  TACK för tipset om Suits! Kom på det nu när du refererade till Harvey:-) Både min man och jag älskar serien, och nu är det tomt när vi sett alla avsnitt. Har du tips på någon liknande?

 2. Leila skriver:

  Ja, drama queen särskrivs eftersom det är engelskt ord. Regeln är att det som är engelskt särskrivs, det som är svenskt särskrivs inte 🙂

 3. Ellen skriver:

  Se, du lyckades ju att få din fina farfar att le! 🙂

 4. TessL skriver:

  Jag blev lite lättad när jag läste ditt inlägg om drama Queens (och att det finns så många fler) eftersom jag insåg att jag inte är ensam.. 😉 Det är påfrestande att vara en drama queen samtidigt som det är berikande. Ibland. För mig har det fungerat rätt bra med att låta mig existera i de där drama queen tankarna ett tag. Inte för länge eftersom det då blir destruktivt och jobbigt men ett tag. Sedan släpper jag det. Ibland är det såklart svårare att bara släppa det men ofta kan jag lägga dem åt sidan och ägna mig åt något annat.

 5. Nkosazana skriver:

  Tycker din kille ser bättre ut med den frisyren än förra 🙂

 6. Amanda skriver:

  Haha ja faktiskt! Harvey har konkurrens!

Lämna en kommentar