Nu är garderoben rensad


Så mycket kläder och så många storlekar. Vissa kläder har jag inte använt alls, andra en gång och andra mer. Det är märken som Karen Millen, Fifth avenue show repair, Dagmar, H&M , Zara. Jag säljer kläderna för att många gånger är det kläder som är snygga – men inte på mig. Jag har tänkt att jag ska ha dem bara för att, men så hänger de i garderoben och dammar när de kan hänga på någon snygg donna istället. Storlekarna är mellan 36 och 42, skor 38-39.

20120828-163207.jpg
Matheo och Teresa hjälpte mig att rensa garderoben, så skönt.

20120828-163327.jpg

20120828-163347.jpg
Dyra plagg, men nu ska de prissättas till dunderpriser. Undrar hur jag gör det? Måste fråga Bella!

20120828-163507.jpg
/Elaine, drar på sig dagens business till kvällens föreläsning.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Nu är garderoben rensad”


 1. Tess skriver:

  Synd att man inte bor i Stockholm 🙂

 2. Rebecka skriver:

  Tråkigt att inte kunna ta sig till Stockholm. De plagg som inte säljs kanske kan läggas ut här?

 3. Julia skriver:

  Ungefär vilka storlekar är det på dina plagg? Och ungefär vilken prisklass blir det? Säljer du även t.ex. skor, väskor, smycken? I så fall, skostorlek? 🙂

 4. Cecilia skriver:

  Håller med Rebecka och Tess… Så synd att man inte bor i Stockholm och inte kan ta sig dit den här helgen heller, du har ju sjukt snygga kläder, så det hade varit väldigt roligt att gå på bloppisen.
  Om det blir några plagg över kanske du kan lägga ut dem på bloggen?

 5. Karolins värld skriver:

  Vi icke-stockholmare vill också ha bloppis! 🙁 Blogg-bloppis?

  • Elaine skriver:

   Åh fina ni det här blev ju riktigt orättvist, nästa gång blir det bloggloppis och de kläder som inte säljs på plats lägger jag upp på bloggen bums. Kanske till och med spar ett gäng åt er icke-stockholm-bloggvänner. ❤

 6. Jag hoppas jag hinner dit! Skulle vara kul att träffa dig 🙂

Lämna en kommentar