Klackarna på och Pontus by Sea


20120828-195338.jpg

20120828-195347.jpg
Jag har precis föreläst och nu blir det middag hos Stefan på Pontus by Sea innan det bär hemåt.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Klackarna på och Pontus by Sea”


 1. Annie skriver:

  Iiih. Förstår inte hur man kan gå i sådana smala klackar, de ser nu jästan ut som att de skulle gå av! Fast jag tycker att det är riktigt snyggt med smal klack också, även om jag själv inte klarar av att gå med dem. Dålig balans förvärras bara, jag behöver lite mer bredd på de för att stå stadigt på jorden! 😉

  Kram!

 2. Emelie Arin skriver:

  Hur löser ni mat med M? Vi lever ungefär lika just nu, du och jag. Hur mycket ger ni i flaska? Kram

 3. marika skriver:

  Vad var det för märke på dem? Är ute efter liknande bacis svarta skor som funkar vardags som fest.

Lämna en kommentar