Hemma och pysslar


Hej finingar, mår ni bra? Jag mår toppen, jag gillar den här semimammaledigheten. Igår föreläste jag inför 400 personer i Göteborg och idag är jag hemma och pysslar med min lilla kulting. Senare ikväll har jag en föreläsning för en stor advokatbyrå, men tills dess ska jag pyssla hemma och se vad jag kan sälja på bloppisen. Dricker kaffe, tänder ljus, snackar med bebis och rensar garderoben. Det är mycket som till och med har prislappen kvar, lite galet.

20120828-104941.jpg 20120828-104953.jpg

20120828-105242.jpg
/Elaine, kokar upp en till kopp med kaffe medan hon klurar på vilka kläder som ska med till Bloppisen.

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Hemma och pysslar”


 1. Lycka till på din föreläsning, den kommer du nog sköta prima. Förväntar mig ingenting annat från dig!

 2. Marie skriver:

  Jag skulle så gärna också gå på en föreläsning med dig. En vacker dag så kanske! =)

 3. Jag är inne på slutspurten av plugg innan ett termins-lov väntar! Så galet att vi har vårt lov samtidigt som resten av världen (i princip) börjar skolan, haha. På fredag åker vi upp till ”Bay of Islands” här på nordön, ska utforska vackra stränder och natur. Om en vecka åker vi ner till Sydön och se Christchurch, Queenstown, Franz Joseph Glaciär, Kaikoura och flertalet andra spännande och enligt rykte, väldigt vackra platser 🙂 Så ja, jag mår bra!
  Du verkar ha en himla mysig tillvaro du också! Kram <3

 4. Sofia skriver:

  Den där blå HM-kavajen.. Jag har den i rosa och tycker den är ett superbra plagg. Så tänk om 😉 Eller så får någon annan en riktig godbit i garderoben!

 5. Johanna skriver:

  Så deppigt att jag missar dig ikväll, hem å kurera en förkylning som kom från ingenstans. Är ett härligt gäng i publiken ikväll!

 6. Pauline skriver:

  Hej
  Jag blir så glad av dig, även de dagar du verkar ha en dålig dag tycker jag om att läsa.
  Började följa din blogg efter länk från Blondinbellas, och ”vi” klickade direkt, fick själv en son för 8 månader sen, älskar dina tankar om familj och vänskap.

  Så tack för att du delar med dig!!

 7. Erik skriver:

  Gillar power nap-stilen i mysform 🙂 Det behövs inte lång stund för att man ska ladda upp sina batterier eller spänna av lite! Klart underskattat i vardagen. *tänder ett ljus*

  • Elaine skriver:

   Åh du är underbar Erik, så glad att du är här! Nu kommer vår säsong – höst med ljus, te (som jag frtf inte kan dricka), bläddra i härliga inredningstidningar. <3

 8. Hanna skriver:

  ÅH räkna med mig på Lördag. Kavajen på sista bilden och den röda klänningen i ett senare inlägg. FÅR MAN PAXA??

 9. Mogna kvinnor skriver:

  Det var modigt att föreläsa inför så många människor, bra jobbat 🙂

 10. Linda skriver:

  Mysigt att vara hemma och mysa och ha det bra <3

 11. Linda skriver:

  Du hinner med mycket trots att du är mammaledig, styrka!!!

Lämna en kommentar