Godmorgon


Oj vad jag är utsövd och glad. Jag läste en halvbok igår när Matheo och Gustav hade somnat – Bitterfittan. Alla har väl läst den vid det här stadiet, men oj vad bra den är. Tack och lov känner jag ingen igenkänning, däremot medlidande för dom som känner så i sina relationer. Läs den om ni har möjlighet. Jag försökte läsa den för några år sedan, men la ner för den kändes bara för bitter. Det var mycket roligare nu när jag har barn. FAST ni som inte har barn eller man och tror att gräset är grönare på andra sidan hittar mycket intressant statistik där. Tydligen är singelkvinnor lyckligare än kvinnor i äktenskap – det säger i alla fall boken.

Nu ska Matheo och jag beta av några mål. En promenad till stan, förbi Brasilianska ambassaden och ta tag i medborgarskapet och till sist förbi min älskade lilla farfar. Senare ikväll blir det träning. Det känns som en bra resultatsvecka hälsomässigt. Att jag gick promenader förra veckan verkar jag få valuta för denna vecka. Kroppen är så rolig, reagerar senare och framför allt när den känner för det.

Mår ni bra där ute?

Puss

Bloggvännerna har ordet

17 svar till “Godmorgon”


 1. J skriver:

  Du ser så glad och stark ut!

 2. Alexandra skriver:

  Jäklar vad fräsch du ser ut Elaine! Måste verkligen säga att allt ditt slit ser ut att ge resultat! Jag är riktigt imponerad! 😀

 3. Ella skriver:

  Åh vad fin du är Elaine! Man inspereras så mycket av att se dig så pigg och fin.. Ha en toppen dag!! Kram

 4. Josefine skriver:

  Håller med föregående – du strålar verkligen! 🙂

 5. Hanna skriver:

  Vad himla fin du är Elaine! Du strålar!

 6. sofbarit skriver:

  Mår svinbra! Tycker du är sjukt inspirerande, gillar dig! Har inspirerad av dig också börjat med veckans mål- och tack vare dem har jag lyckats med mer än jag annars ksulle få till stånd! Tack!

 7. Karin skriver:

  tack för din blogg, eleine!

 8. Anna T skriver:

  Mår hur bra som helst! Livet är grymt just nu!! flytt på gång, fast anställning, och grymt lycklig med världens bästa kille! Kunde inte vart bättre!! tack för din underbara blogg!!

 9. Sanna skriver:

  Jag mår skit idag, har en 4 veckors bebis som sover jättelugnt och bra på dagen men som skriker, gnyr, knorrar och är allmänt missnöjd heeela nätterna… Inatt sov jag 1,5 timme och resten satt jag och sjöng, vyssjade, gungade runt här hemma eller låg och lyssnade på grymtandet…
  Min kille tar såklart lika stort lass men han somna om lätt och väcks inte av lillens nattliga ljud… Stod förtvivlad gråtande med lilla otröstliga bebisen gallskrikandes i famnen vid 7 imorse och visste inte vad jag skulle ta mig till… Sen kom sambon upp, tog bebis och strax efter var han lugn och skrek inte längre… Världens sämsta mamma känner man sig som… 🙁 Nu sova lite… Dock väldigt orolig för hur det ska bli nästa vecka när killen börjar jobba… Går man under då…? ;(

  • M skriver:

   Vet inte om det är bra eller dåligt, men man går inte under. Man har superkrafter som mamma 🙂 Men skämt åsido, det brukar faktiskt bli bättre efter några månader. I perioder är föräldraskapet jobbigt för de flesta tror jag i alla fall. Tur att vi har så underbara barn så de är värda alla sömnlösa nätter som finns. 🙂

 10. Cecilia skriver:

  Jag har gått och blivit rejält sjuk. Förkylning med feber och hosta. Och allt från en kille jag hånglade med som inte tänkte steget längre. jag brukar inte hångla med killar när jag är förkyld för att inte smitta dem, fast det är klart jag brukar egentligen inte hångla alls – det har gått lite segt på den fronten. Men efter ett tag när vi sitter där och har det riktigt mysigt så kläcker han ”aaaaah jag måste snyta mig igen, jag fattar inte hur mycket snor en kropp kan producera” SÅÅÅÅÅ avtändande…
  Och i går och i dag har förkylningen blivit så illa att jag fått sjukskriva mig från jobbet. Missat två mycket viktiga dagar på jobbet på grund av det här och jag hoppas att jag kryar på mig över helgen för jag har inte råd (tidsmässigt, inte så mycket pengamässigt) att missa skolstarten för mina elever.
  Sedan blir jag så besviken och frustrerad över det här med förkylning för jag kan inte träna nu och jag hade precis(!) kommit igång att springa igen efter pollenchock och skada, och nu orkar jag ju knappt gå uppför trappan – hur ska det nu gå med mina nikefuel-poäng??

  Tips på förkylningskurer?? (jag åt en halv vitlök i går, va 7-8 klyftor, proppar i mig hallon, blåbär och apelsin i smothie-form, och dricker varmt vatten med förkylningshonung, äter sinova forte och ibumetin) Vad kan man mer göra??

 11. sara skriver:

  Meeenn gu va snygg o smal du e, Mätte precis mitt midjemått o nu e de jag som kör igång jag med 🙂 🙂

 12. Matilda skriver:

  Oj vad fin du var idag! Jäklar vad din träning gett resultat, du ser så frisk och stark ut! Hoppas att du får en fin helg!

 13. Cecilia skriver:

  …HOT MAMA! Ser ut att må riktigt bra!
  Kram.

Lämna en kommentar