Godmorgon


Oj vad jag är utsövd och glad. Jag läste en halvbok igår när Matheo och Gustav hade somnat – Bitterfittan. Alla har väl läst den vid det här stadiet, men oj vad bra den är. Tack och lov känner jag ingen igenkänning, däremot medlidande för dom som känner så i sina relationer. Läs den om ni har möjlighet. Jag försökte läsa den för några år sedan, men la ner för den kändes bara för bitter. Det var mycket roligare nu när jag har barn. FAST ni som inte har barn eller man och tror att gräset är grönare på andra sidan hittar mycket intressant statistik där. Tydligen är singelkvinnor lyckligare än kvinnor i äktenskap – det säger i alla fall boken.

Nu ska Matheo och jag beta av några mål. En promenad till stan, förbi Brasilianska ambassaden och ta tag i medborgarskapet och till sist förbi min älskade lilla farfar. Senare ikväll blir det träning. Det känns som en bra resultatsvecka hälsomässigt. Att jag gick promenader förra veckan verkar jag få valuta för denna vecka. Kroppen är så rolig, reagerar senare och framför allt när den känner för det.

Mår ni bra där ute?

Puss

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar