”Jamen varför inte landa på Liljeholmskajen?”


20120816-201703.jpg 20120816-201709.jpg

20120816-201716.jpg
/Elaine, tycker inte det är fel med lite vardagsdrama.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “”Jamen varför inte landa på Liljeholmskajen?””


 1. Ella skriver:

  Hej! Jag har en en sak som jag är lite nyfiken på. Vilka bloggare/bloggar tycker du är bra ur ett retorik perspektiv. Vilka har lyckats och vilka gör det inte samt varför? Tack för en bra blogg med mycket pepp. Du var riktigt snygg i tisdags!

 2. Johanna skriver:

  Elaine jag ville bara ta upp några saker du inspirerat mig till!

  – att försöka se det vackra med min hemstad och gilla vardagen
  – att acceptera att vissa relationer får man lägga bakom sig
  – se det roliga med träning och att lägga om sin kost (jag är dock liiivrädd för att gå hungrig haha så jag provar LCHF och inte viktväktarna som jag tror är hälsosammare då man inte utesluter något ur kostcirkeln)
  – våga drömma om att träffa Den Stora Kärleken (jag skrev faktiskt en prinslista, vilket fått mig att se om efter andra killar)
  – att göra goda gärningar för andra
  – att jobba på att vara en bättre människa
  – mycket mer…

  En dag hoppas jag få gå på en av dina retorikföreläsningar, det är en av mina drömpunkter i min bucketlist. Du är en fantastiskt inspirerande kvinna och jag är så glad att vi lever i en tid med internet så att jag kunnat finna en förebild som dig. Känner mig lite larvig som skriver detta, men du förtjänar verkligen att veta det. Kram på dig!

  • Elaine skriver:

   Även om det kändes lite larvigt att skriva så kändes det inte larvigt att läsa utan det värmde som tusan! Tusan vad saker som känns lite larvigt och generande att säga kan göra en annan så himla glad. Som idag när jag stod i omklädningsrummet med en crossfitmamma och hennes lilla dotter. Jag kände mig lite larvig och generad när jag tittade på henne och sa ”Att se dig inspirerar mig.”, men efter så många timmars träning så gjorde min lilla mening hennes dag. Och efter så många timmar och efter tre års bloggande så kan jag säga att din ”lilla” kommentar gör stor skillnad för mig. Jag blir SÅ glad när ni bloggvänner berättar att det jag skriver faktiskt påverkar till det positiva! Stor kram på dig och alla er som tar er tiden att berätta det. ❤ (kram på er andra också!)

 3. EL skriver:

  Men shiiiit, e de serös elr!! Såna borde fan inte flyga :-S kmr ihåg när en skulle landa på en jävla kolonilott??!!, den landade fel och hela korgen välte åt höger, och folket i den bara skrek! Usch vad hämskt!!

 4. Lina skriver:

  Tack för en sjukt inspirerande blogg! Blir alltid så glad av det du skriver. Har oxå börjat med måldagar, inte helt lätt att sätta upp rimliga mål men det går bättre och bättre! Ett av mina mål denna vecka är att ge komplimanger. Folk blir så glada och då blir man glad själv. Har också funderingar på att starta med viktväktarna, fungerar det bra med appen? Har varit sjukskriven under en period efter att ha gått in i väggen och du har verkligen varit till stor hjälp i min väg tillbaka! Stort tack! Kram Lina

 5. Anna Lovisa skriver:

  Nej men, se där ja! 🙂 Men bra bilder blev det Elaine! 🙂

 6. Ninni skriver:

  …när du får oväntat besök.

Lämna en kommentar