Idag vaknade jag upp och var lite stolt


20120801-010009.jpg
Ni vet den där rösten, eller nej. Jag pratar om din röst som du hör varje dag. Ibland talar den till dig och säger elaka saker, vare sig du vill det eller ej så landar elakheterna lika illa som om de hade kommit från någon annan. Det är det trista och det fina på samma gång. För lika kraftfull är den där rösten när den säger fina saker till dig. Idag är min röst himla go, för den är stolt över mig idag. ❤

Jag är stolt över att jag gjorde 50 knäböj, 10 armhävningar och 3x60sek plankan igår innan jag gick och la mig och trots att jag var supertrött.

Jag är stolt över att jag inte var ”artig” och åt upp den där desserten som servitören bjöd mig och Jossan på igår. Jag är ju sockerfri denna vecka. Den där artigheten ska jag även stå över när folk insisterar på att skåla alkohol med mig. Artighet kan vara destruktivt ibland.

Ja, det kanske inte var superstoramsaker att vara stolt över, men den lilla klappen på axeln från mig själv fick mig i alla fall att vakna med ett varmt hjärta.

Är ni stolta över något ni gjort nyligen, smått eller stort spelar ingen större roll. 🙂

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Idag vaknade jag upp och var lite stolt”


 1. malin skriver:

  du fyller på mitt energiförråd varje dag. det tackar jag för! en titt varje morgon och dagen känns lättare. 🙂

 2. Sofia skriver:

  Bra jobbat, det ska du helt klart va nöjd över. Jag är rätt nöjd över att jag tog mig ut på första joggingpasset i förrgår. Det va då 7v efter förlossningen och bm hade samma dag sagt att det va helt lugnt att börja jogga. Idag blir det pass nr 2 och jag hoppas på att orka lite mer denna gång. Mitt första mål är att orka springa en km i hyfsat tempo. Då ska jag fira med nya löpartights. Slutmålet blir göteborgsvarvet i maj på under två timmar :-).
  Lycka till med dagens planka å armhävningar!

 3. Rätt inställning Elaine, precis sådant som inspirerar! Även om det alltid sticker i ögonen på några, men det struntar vi i såklart. Jag är ”bara” väldigt, väldigt lycklig här borta på Nya Zeeland. Stolt över att jag pluggat hårt både igår och idag förmodligen. Men annars njuter jag mest över att livet är så fint. 🙂 Kram!

 4. Viktoria skriver:

  Hej Elaine,

  Du är en sådan fin människa. Varje dag läser jag din blogg och mår bra efteråt. Undrar hur du gör dina armhävningar, är det på tår eller på knäna? Frågar för att jag inte orkar ens göra 2 🙁
  Stort kram 🙂

 5. Cecilia skriver:

  Härlig inställning! Det är minst lika viktigt att kunna vara stolt över sig själv som att vara stolt över andra!

 6. Frida skriver:

  Du är en sådan stor inspirationskälla och ger mig massa pepp:)
  Jag är stolt över att jag snörade på mig joggingskorna både igår och idag och powerwalkade!
  Ha en fin dag!
  kram på dig

 7. LG skriver:

  Så roligt att du skrev detta på din blogg just idag! Idag sa jag upp mig från mitt jobb, något jag velat göra länge men inte vågat förrän nu! Men idag gjorde jag det. Satte mig ner skrev och skickade in det! I samma sekund som jag tryckte på skicka var det som en sten föll från mitt bröst! Jag fylldes av stolthet. Stolthet över att jag stått ut sååå länge och för att jag äntligen vågade ta steget fullt ut!

Lämna en kommentar