Dagens tanke om Mr Right


20120801-102820.jpg
Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Dagens tanke om Mr Right”


 1. LouiseMonica skriver:

  Sant. ♥ TItta gärna in hos mig och läs min tanke. ”We couldn’t wait to grow up.” Kramkram

 2. Jag gillar också det här citatet på något vis. För ibland undrar jag lite över hur man ska kunna hitta den där perfekta pojken att bli kär i, som dessutom ska bli lika kär i dig. Det känns lite omöjligt emellanåt. Men så tänker jag lite mer såhär, att man växer in i varandra och det finns kanske inte bara en enda individ där ute som skulle kunna vara den rätta men den man har förmånen att hitta kan bli ens alldeles perfekta prins!

 3. Matilda skriver:

  Tack, det där fick mig precis att stanna upp och inse hur bra jag och min pojkvän har det. TROTS att han inte städar självmant, förstår när jag behöver en extra kram eller ger mig såna där romantiska kyssar (som egentligen bara existerar på film) 😉

  Kram

  Matilda

 4. Christina skriver:

  so true! så tacksam som har min pojkvän och så tacksam som har din blogg, som får mig att stanna upp och känna efter och tänka på de små sakerna. tack Elaine <3

 5. Nkosazana skriver:

  Bob Marley get ut relations råd? Efter hur han uppfostrat sin son att se kvinnor?

Lämna en kommentar