Till mina fellow frisörer därute…


och bloggvänner som vill vara säkra på att ni får en bra frisör när ni är i en ny stad och/eller tvingas byta. Sprid gärna för att hjälpa frisörer att få en självklar community och vänner att hitta en självklar frisör – inget av dem är särskilt lätt i dagsläget, därför vill jag hjälpa den här lösningen att spridas.

Tanken med StyleMatch.se är att det ska vara en enkel hemsida där personer lätt ska kunna hitta och boka en frisör på internet. Det StyleMatch gör nytt är att vi fokuserar på frisören istället för salongen. Att gå till frisören är en väldigt personlig upplevelse och har man inte hittat någon som man trivs med är det tills idag svårt. Nu kan kunder gå in och jämföra frisörer i deras stad, kolla bilder på tidigare frisyrer de har klippt och ringa och boka den som verkar passa deras stil. Inom en snar framtid så kommer man även kunna boka sin frisiör online direkt på StyleMatch. Målet är att matcha rätt kund med rätt frisör och detta på ett smart sätt online.

Det enda jag saknar med sidan är att man ska kunna få välja hårtyp, jag som har afrohår vill ju hitta frisörerna som kan afro. Hur känner ni andra? Går ni till frisörer som kan en viss hårtyp, eller spelar det ingen roll?

/Elaine, ska rekommendera sidan till sin favvofrisör – Deshimona.

 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Till mina fellow frisörer därute…”


  1. Nkosazana skriver:

    Skulle behövas, Afrofrisörerna här kan INGET. Var det inte du som postade någon länk till en kille som sa att svarta inte kan få långt hår?..

  2. Nathalie skriver:

    Oooohja, sadant behovs och det inte bara i Sverige utan generellt. Jag flyttade for ett par manader sedan till Warszawa och har fortfarande inte varit och klippt mig bara for att jag inte vagar. For man maste ju verkligen kunna lita pa sin frisor och veta att hen inte kommer gora nagonting man sjalv inte vill – det ar ju valdigt svart att hitta en frisor som lyssnar pa en och forstar ens intentioner.

    Sen just ar det svart skulle jag tro att hitta en frisor som kan afro..

Lämna en kommentar