Brun tatuering


20120730-184234.jpg
Armhävningarna, plankan och knäböjen är gjorda. Den 8km långa promenaden är promenerad. Tatueringstiden är bokad och den lättsamma boken är påbörjad. Det är så skönt att rivstarta måndagen med att beta av några mål. Sockersuget är närvarande, men det är inte konstigt efter en galen sockervecka. Nu är jag på avgiftning. 🙂

När det gäller min tatuering så funderar jag på en brun tatuering. Det känns mer classy på mig som är ljusbrun och ha en tatuering i mörkbrunt. Tror att det kan bli jättefint. Reaktionen många får är ”brunt, varför det?”, mitt svar blir ”varför inte?”. Det finns så många hudfärger i världen, varför utgå från svart tatuering när du kan välja en färg som passar din hudfärg.
/Elaine, kliver upp ur soffan och gör sig i ordning för en middag med Hanna på Primo Ciao Ciao.

Bloggvännerna har ordet

18 svar till “Brun tatuering”


 1. Malin skriver:

  Jag tror att en brun tatuering skulle vara väldigt fin på din hudton – kreativt val!

  Jag startade en blogg om marknadsföring igår och har redan fått ett internettroll på halsen… Hans kommentarer är oerhört vidriga. Jag skulle vilja be dig om råd.
  Blogadressen är relentlessmarketing.wordpress.com och jag skulle bli oerhört glad om du ville snabbkolla kommentarerna under inlägget ”Marketing to Generation Me” och kanske ge mig lite råd. Det här är INTE ett marknadsföringsförsök för att få fler läsare, men jag är rent ut sagt jätteledsen för att jag ”put myself out there” och råkade ut för denne ”Paul Phillips”. Jag har följt dig länge och vet att du är skarp i truten mot sådana här troll. Kolla om du har TID och LUST, men jag förstår att du är busy busy!

  Stor kram.

  • Nkosazana skriver:

   Jag har ett tips. När jag hade en stor blog så satte jag alla troll i spam. Så enkelt är det.

   • Malin skriver:

    Tack för tipset! Jag funderade faktiskt på det först, men sedan tänkte jag att jag hellre vill hänga dem i deras egen snara. Fast det kanske är dumt med tanke på hur mycket jag tog åt mig av hans kommentarer – det trodde jag aldrig att jag skulle göra!

    • Nkosazana skriver:

     Ja, visst vi är olika. Visst är det jobbigt första gången men sen är det enklare. Jag orkar bara inte lägga ner tid på dem.

     Vet inte om du skriver mycket provocerande saker, men jag har haft män som hotat med våldtäkt, sagt att jag tar död på den svarta rasen med mina ’half breed children’.
     Och det är inte bara jag;

     http://www.guardian.co.uk/world/2011/nov/05/women-bloggers-hateful-trolling

     • Malin skriver:

      VA! Det är ju helt sinnessjukt! Jag blir helt chockad! Hur klarar du av att läsa sådant?

      Jag skriver om marknadsföring – vet inte hur provocerande det kan bli 😉 Men tydligen så tog denne store expert i industrin (helt anonym såklart) mycket offense och gör sitt bästa för att trycka ner mig. Men det går inte att jämföra med vad du fått läsa i dina kommentarer – fyfan.

  • Malin skriver:

   Jag deletade hans kommentarer. Ska köra på den approachen from now on.

 2. Nkosazana skriver:

  Ska också kolla tatuering. Fast jag gör det nog i Cape Town om några veckor då. Dom har mer tatuerings kultur och bättre tatuerare där än i Sverige. Finns många fina svarta tatueringar som funkar mot vår hud även fast jag är mörkare än dig.. Fast du behöver väl inte skaffa en Gucci Mane icecream tatuering lol.

  Jag bryr mig inte om det ser tacky ut eller inte.. När mina Lauryn Hill freeform dread locs+tattoo = instant win. Tur att man har ett stadigt jobb och a degree to fall back on 🙂

 3. Magdalena skriver:

  Hej! Jag planerar också att tatuerar mig men enligt tjejen som tatuerar mig har dom fått direktiv att inte tatuera kvinnor så länge dom ammar. Sen vet inte jag hur mycket du ammar eller när tiden är. Men hade väldigt gärna velat veta vad dom sagt till dig om det! Tack för sjukt trevlig läsning och all pepp till ett hälsosamt liv 🙂

 4. V skriver:

  Är faktiskt en ”motståndare” (tycker inte det är så snyggt, men alla får självklart göra som de vill!) till tatueringar, jag ser bara svart text framför mig men bruuunt! har aldrig ens tänkt tanken, riktigt snyggt kan jag tänka mig!! kreaktivt och smart! 😀

 5. Ulrika skriver:

  När jag tatuerade mig så funderade jag på att ha en vit ram kant runt om tecknen för att få dem att stå ut lite mer, men min tatuerare avrådde mig från det då det knappt skulle synas när de var nya och inte synas alls efter några år.

 6. Maria skriver:

  du är så duktig!

  ska bli kul att få se din tutuering ovh brunt kommer passa 😉

  /Maria läser Elains blogg samtidigt som hon äter middag

 7. Tina skriver:

  Hej E! Precis som du så kämpar jag med viktnedgång efter graviditet. Men jag fattar inte, när på dagen ska man egentligen? Under en dag så kan jag skilja hela 1 kg i vikt! :O! Om jag precis har ätit, när jag nyss vaknat, det skiljer.. Vet inte om min våg det är fel på, eller är det såhär? Kram!

  • kim skriver:

   Det klart att det skiljer, beroende på om du har ätit eller inte. Jag väger mig alltid direkt på morgonen eftersom vad man äter under en dag kan variera ganska mycket 😉

 8. Sandra skriver:

  Helt rätt att tänka utanför ramarna när det gäller tatueringar. Själv gjorde jag en grå då svart hade blivit alldeles för markant på mig i med att jag har väldigt ljus hy.

 9. Nathalie skriver:

  Tycker det låter jättefint! Även vita tatueringar tycker jag ser mer classy ut! Har en svart idag på ryggen.. men funderar på en vit sedan.. tänkte ha det som belöning i min viktnedgång efter jag fött barn! Är planerad till på torsdag.. så får se när lilla tjejen vill titta ut! Men sedan blir det delmål gällande vikten.. Du har ett bra upplägg tycker jag!

 10. Josefin skriver:

  Hej! Jag gillar din blogg supermycket 🙂 tänkte höra vad din ”viktapp” är från, den verkar bra 🙂 Och sen vill jag säga att jag har en brun tatuering och den är suerfin! 🙂

  Kram på dig

 11. Anna skriver:

  En bekant till mig med ungefär samma hudton som dig har en massa vita blommor på armen, sjukt läckert! skulle vara fint på dig tror jag 🙂

 12. Anna skriver:

  Jag antar att jag är väldigt konservativ men jag tycker inte att ”classy” och ”tatuering” passar i samma mening. Jag har iaf aldrig sett en sådan, men lägg gärna upp bilder på vad du menar.

Lämna en kommentar