Vägningsdag – jag får i alla fall behålla mina converseskor. ;)


Det var lite läskigt att kliva upp på vågen idag. Jag har ätit massor av vaniljvisp, pizza, tårta och godis denna vecka. Tack och lov så gick jag inte upp mer än 400g.

20120729-104910.jpg

20120729-104916.jpg
Jag har fortfarande gått ner 10kg och jag har inte gått förbi conversemålet. Jag funderade på vad som händer om jag skulle göra det, Crille skojade och sa att kör jag belöningar så måste jag köra bestraffningar också. Haha, det skulle aldrig fungera för mig. Denna vecka kör jag No Mercy. Inget socker… Usch, gillar inte formuleringar med negationer. Det känns så negativt och som man bestraffar sig själv. Let me rephrase: En sockerfri vecka, min förhoppning är att det kommer inspirera mig att ha fler sockerfria veckor.

Nu ska Gustav, jag och Matheo på promenad runt Årstaviken. Jag tror att det ska bli min veckoutmaning att gå runt den varje dag. Det är 8km varje dag. Inte illa om jag klarar det. Åh, jag längtar redan tills i morgon bara för att det är måndag. Jag ska döpa om måndag till Måldag. Älskar måldag! 🙂

20120729-110028.jpg
Gud vad jag är på gott humör idag. Hur mår ni? Puss!

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Vägningsdag – jag får i alla fall behålla mina converseskor. ;)”


 1. Johanna skriver:

  Vad smart med måldag! Jag provade det förra måndagen och det är en skön känsla när man får bocka av massa bra saker under veckan 🙂
  Nu äter jag lyxfrulle och firar att jag jobbat min sista natt innan semestern..belöning: beställa böcker som kommer lagom till semestern! Bland annat Härskarteknik, ska bli så kul att läsa 😀

  Kram från en som också är på bra humör 🙂

 2. Theresia skriver:

  Idag har jag skrivit om sockermonstret på min blogg 🙂
  http://fruwikstrom.blogspot.com
  Kram och lycka till!!!

 3. Vad är det för app du använder?

 4. Josefine skriver:

  Alltså du är ju bara för underbar! Din blogg är min favorit alla dagar i veckan! Du är som en supersmart internetstorasyster som alltid finns ett klick bort med massa sunda och kloka ord! Tack för att du bloggar och tillför så mycket bra! // Josefine som älskar din blogg ;D

 5. Sofia skriver:

  Jag undrar också vad det är för app du använder?

 6. Hampus skriver:

  På tal om att döpa om måndag till Måldag. Kolla in skönaste motivatorn ifrån USA, Eric Thomas. Han har ett koncept som heter T.G.I.M. Thank Good It’s Monday! Klockren grabb! 😀

  http://www.youtube.com/watch?v=BLE5o7aCY9s&feature=youtube_gdata_player

 7. Camilla skriver:

  Ja har precis bestämt mig för en spckerfri månad. Så från onsdag är de inget socker! Körde två såna månader förra året, just för att bryta vanan. Nu efter semester behöver ja ”lära om” lite igen och kör en ny månad -:) För mig handlar de inte om att inte äta socker någonsin, men om att äta det för att jag vill – inte för att det råkade bli så.

Lämna en kommentar