Lycka – första belöningen


Min Belöning för att ha passerat under 73 kilo.

20120723-122904.jpg
Nästa mål är 70kg och belöning blir manikyr+pedikyr

Så har jag klurat på veckans utmaningar och hur förra veckans utmaningar gick. Så här såg förra veckans utmaningar ut:

1. Ha en sockerfri vecka. YES

2. Köpa mina converseskor för jag tror att jag väger under 73 nästa söndag. YES

3. Jag ska göra 10 armhävningar och totalt 2 minuters planka varje dag. NEJ (gjorde det 4 dagar av sju)

4. Hälsa på min farfar två gånger. YES

5. Jag ska prata med minst en annan som bor på ålderdomshemmet – en som personalen säger aldrig får besök. YES

6. Ta med pennor till avdelningen på ålderdomshemmet (det finns inga!).YES

7. Försöka vara trevlig mot Gustav oavsett hur trött jag är. (det är sjukt svårt 03.00 på morgonen) MÅSTE FRÅGA GUSTAV

Nu ska jag klura på nya veckoutmaningar. Det här med sockerfrivecka kan jag glömma för jag fyller år på onsdag. Vi ska till Härringe slott och äta trerätters, samt sova över. Sen fyller Hanna år på lördag och så firar vi mig med släkten på söndag. Så jag ska nog inte ha så höga viktförväntningar heller. Det gör inget, det blir en chillvecka. Men några mål kan jag ha ändå.

1. Hälsa på farfar.

2. Försöka vara ÄNNU trevligare mot Gustav oavsett hur trött jag är.

3. Göra plankan tre minuter varje dag.

4. Träna med David.

5. Skriva ett blogginlägg om folk med komplex för det har jag tänkt göra alldeles för länge.

Så det får vara mina veckoutmaningar denna vecka, behöver inte mer denna gång. Har ni några veckoutmaningar denna vecka?

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Lycka – första belöningen”


 1. Anna skriver:

  Gah, va du inspirerar genom din målsättning och givetvis….din framgång med den! Det är så härligt med drivna människor som inte bara väntar på att resultaten ska trilla ner från himlen, utan också sätter planen, greppar tag i verktygen och sen inte ger sig.

  Mitt veckomål har också med vikt att göra. Jag har sååååååå länge (jaa, iallafall sedan vår son kom för 18mån sedan) velat fila bort 5kilo från min kropp) Det gör mig inte pinnsmal, vilket jag inte har något som helst behov av att vara, men det gör att jag kommer i en massa snygga jeans som jag tvingas se varje gång jag öppnar garderoben.

  Kan du
  Kan jag
  Nu kör jag!
  All in!

  Tack för en fin blogg och för inspiration!

 2. c skriver:

  Hej vackra Elaine!

  Jag blev igår tipsad om en hemsida som heter http://www.rainymood.com. Den fick mig genast att tänka på dig eftersom vi båda gillar regn. Det enda den gör är att visa en bild på regn och spela ljudet av det. Helt underbar!

  Tack för en jättebra blogg, kram.

 3. Sraa skriver:

  Hur lång är du?

 4. Snälla… Förklara vad plankan är för något 🙂

 5. Elaine skriver:

  Annika, vad tror du om att kanske kommentera på riktigt istället för att spamma med samma kommentar? Jag tror att du får tio gånger fler läsare om du skriver ngt tänkvärt istället för att irritera med samma kommentar. Jag tänkte mest ge en chans innan jag blockar dina enformiga kommentarer, det är irriterande eftersom kommentarerna och dialogerna här är en del av nöjet. Man kan säga att du förstör det aningens. All välmening. Elaine

 6. Malin skriver:

  Haha, funderar på att göra samma sak fast omvänt. Behöver gå upp i vikt. Typ ”nu har jag gått upp två kilo och då köper jag 20 munkar”. Fast det hjälper inte att hetsäta, vettefanken hur man gör alltså. Vet någon?

 7. H skriver:

  Bra jobbat!! För jobba är precis vad du har gjort 🙂
  Du är en inspirationskälla för mig när/om jag blir mamma någon gång 🙂

 8. Malin-Mamma till Minelle! skriver:

  Herregud vilken underbar blogg du har!!!
  Jag blev nyligen mamma, lilltjejen är snart 4 veckor!
  Härligt att följa dig i din vardag tillsammans med lilla familjen! <3

 9. Annika skriver:

  Nu ska jag genast sätta upp mål att uppnå under min bilsemester med den sjuårigen sonen Loke. Jag är så taggad!! Och det tackar jag dig för. Du är en inspiratör, jag är SÅ glad att jag hittat din blogg.

 10. Måldag :) skriver:

  […] Förra veckan tog jag det rätt lugnt med målen. Jag satte faktiskt ”bara” fem stycken eftersom det var födelsedagar, släktträffar och annat. Men jag tycker det är bra, vissa veckor ska man bara vara i nuet och ta allt som det kommer. Förra veckans mål: […]

 11. Gustavo Jaffe skriver:

  I’d should verify with you here. Which isn’t something I usually do! I enjoy reading a publish that can make people think. Also, thanks for permitting me to remark!

Lämna en kommentar