Dagens tanke


Det är verkligen en sak att drömma och en annan att följa sina drömmar. Vissa nöjer sig med att drömma och det tycker inte jag är fel alls, tvärtom så är det lite härligt. Det kan inspirera mig att man bara sitter och dagdrömmer helt orealistiskt. Stefan och jag brukar göra det, kan hända över en kaffe på något fancy ställe.

Jag: Fint ställe det här!

Stefan: Tack!

Jag lite förvånat: Vaddå tack?

Stefan ger mig ”nu-drömmer-vi-blicken” och fortsätter: Ja, du var ju emot den här investeringen från början.

Jag hänger med: Ahhh, just det, det var jag! Gud vilken tur att du köpte stället.

Stefan nöjd: Mmm, jag vet. Men du till något helt annat, kan du följa med till lyan i Frankrike i helgen?

Jag: Hmmm, bättre helgen därpå.

Stefan: Nej då kommer Ellen och Portia över, så det går tyvärr inte.

/Elaine, älskar att dagdrömma.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Dagens tanke”


  1. Annica skriver:

    Det är helt fantastiskt att dagdrömma! Däremot har du nog rätt i att det också inspirerar på det sättet, jag är sådan att jag gärna drömmer länge och väl, djupt och detaljerat – samtidigt som jag på något sätt vet att om jag drömmer FÖR stort, blir risken bara att jag gräver ned mig i att ”Det där kan inte jag klara av…” Så jag brukar tänka att jag drömmer realistiskt stort. 😉

Lämna en kommentar