En dag ska det här bli min verklighet


Tänk att vakna upp här med Gustav, herregud vad härligt det skulle vara. Alltså jag SKA ha en författarlya i NY, perfekt plats att få inspiration till böckerna.

Jag sitter och klurar på om jag ska starta ett nytt bolag, ett fastighetsbolag. Jag älskar ju fastigheter och skulle vilja köpa ett gäng och hyra ut dem. Jag har mejlat min ekonomiska rådgivare och frågat om förutsättningarna. Nu omsätter mina två bolag tillsammans helt ok, så det borde vara dags att börja investera. Jag älskar för övrigt allabolag.se, det är så kul att se vad folk omsätter. Men inte bara det, kika på hur mycket bullshit personerna, som säger sig kunna ”lyfta min business till nya höjder”, består av.

Tisdag idag och jag drömmer iväg som vanligt. Hur mår ni idag? Har ni någon oförskämt stor dröm som ni hoppas ska bli er verklighet en vacker dag? Jag läste igenom era drömmar häromdagen och blev så inspirerad!

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “En dag ska det här bli min verklighet”


 1. P skriver:

  Vad roligt, det tycker jag absolut att du ska göra! Köpa fastigheter alltså 🙂 Jag är själv i branschen och det kan verka som en rätt trist bransch men det är otroligt spännande! Tycker jag iallafall 🙂 Se till att skaffa dig bra rådgivare bara, många fastighetskonsulter är väldigt fancy och har ett välpolerat yttre men inte så mycket verklig kunskap bakom. Men tar man referenser och hör sig för lite så ska det inte vara några problem att sålla ut de som är bra på riktigt, lycka till!

 2. Lisa skriver:

  Idag bestämde jag mig för att haka på ditt träningsprogram för veckan. Jag börjar mjukt. Jag är i ”vanliga fall” en tränad tjej som gick på minst fyra pass i veckan. Men efte en lång tid med sjukdomar ich två diagnoser med kroniska smärtor har jag kommit ut på andra sidan och ser positivt på framtiden igen! Min kropp ska åter bli stark. Jag ska vinna. Därför vill jag tala om gör dig att jag tränar med dig nu. Jag kör 20 armhävningar och 2 minuter planka per dag samt tre timmars promenad i veckan.
  Hejja!

 3. Cecilia skriver:

  Tjena!
  Vilken schyst lägenhet du lagt upp bild på! Eller är det ett hotell? Vart har du hittat det, ligger det på Queens-sidan? Är alltid intresserad av bra tips i New York, och behöver något nytt att drömma om – just nu känns det som att alla mina ”höjdpunkter” för sommaren är förbi (New York med mamma, Festivalen Putte i Parken, Melissa Horn o co i trädgårdsföreningen i GBG) och det enda som händer är att det regnar och regnar så jag vill inte ge mig ut på mina löprundor som jag hade tänkt satsa på i sommar. I dag tittar jag istället på deckarserier och kör lite styrkeövningar inne (plankan 3x60sek, armhävningar och knäböj med trx-band 4x60sek vardera)…
  Ha en bra dag
  Cecilia

 4. A skriver:

  Jag älskar att drömma! Och när de blir till min verklighet kommer jag att vara ännu mer kär i livet. Jag har skapat en visionboard som sitter uppe på min sovrumsvägg och varje gång jag ser alla bilder och citat blir jag SÅ inspirerad till att fortsätta sträva efter mina drömmar och känner ett härligt pirr i magen 🙂

  Elaine, om du inte har skapat dig en visionboard än så tycker jag att du ska göra det! 😀 Dessutom är det sjukt kul att sitta och skapa den (Googla ”visionboard” eller ”visionstavla” för att veta mer)! Hittills har både en resa till en paradisö och mitt drömsommarjobb blivit till min verklighet genom att jag ”satte upp” drömmarna på min visionboard 😉

  Min stora dröm är att vara föreläsare, affärskvinna, yogainstruktör och dansare. Jag vill ha egna företag som ger mig en ekonomisk frihet till att göra vad jag vill. Jag vill bo i en skitsnyggt inredd lägenhet med en utsikt to die for i New York, ett strandhus i Kalifornien och en mysig liten lägenhet i Paris. Jag vill resa mycket och träffa nya inspirerande människor runt om i världen. Kunna laga himmelskt god (och hälsosam!) mat till familj och vänner. Inleda dagen med ett yogapass. Vakna upp med min drömprins som jag vet finns där ute.

  Jag vill leva i nuet, gå min egen väg mot mitt drömliv <3

  Kan tillägga att detta är första gången jag kommentarar efter att ha läst din blogg i 1,5 år. Elaine – dina ord på bloggen sprider tro, hopp och kärlek. TACK! Du är mitt lyckopiller! 🙂

  Krama söta Matheo åt mig!

  / A, 18 år

 5. Mikael Sinko skriver:

  Ni som drömmer verkar ha gott om tid – det har inte jag!

  • A skriver:

   Drömma kan man göra vart som helst och nästan när som helst – endast fantasin behövs! 😀 T ex när man sitter själv på bussen, väntar på någon, lagar mat eller min favorit: precis innan man somnar in eller när man ligger kvar i sängen en stund på morgonen 🙂

 6. Therese skriver:

  Kolla in proff.se
  Först med nätverket bland styrelsens medlemmar och snygga grafer dessutom kan du lägga till bevakningar och jämföra bolag med varandra gratis.. Går även att lätt klicka sig in till norska och danska proff genom flaggorna längst upp:-)

 7. Fru K skriver:

  Jag lever inte särskilt lyxigt materiellt, även om jag har unnat mig en fin bil och ett gäng handväskor, men har en enormt lyxig tillvaro med fantastisk makr, underbara barn och fina vänner. Jag har förmånen att kunna jobba hemifrån och på tider som passar mig, jag kan resa då och då och njuter ofta av god mat, om än i mitt eget hem. Jag inser nu när jag skriver det här att jag ju faktiskt lever min dröm!

 8. Charlietjej skriver:

  Hej!

  Jag älskar också fastigheter! Så pass att jag lämnade min karriär i försäljningsbranschen (försäljningschef) och läser till fastighetsförvaltare. Jag är 30 år och färdig i december – det är aldrig försent att byta spår 🙂
  Så hojta om du behöver en kompanjon 😉

Lämna en kommentar