Långpromenad med Stefan


Vi träffade upp Stefan vid Grevturegatan där jag bokade tid för ögonfransförlängning nästa vecka. Jäklar vad dyrt det är 1200, men jag kommer vara så fin. Se pigg ut hela tiden utan smink.

20120703-142352.jpg 20120703-142400.jpg

20120703-142431.jpg
Vi har gått från Stureplan, till söder och landade för en lunch på Rival vid Mariatorget. Vi snackar om New York och hur vi ska kunna bo där två månader per år och jobba.

20120703-142607.jpg 20120703-142614.jpg 20120703-142620.jpg 20120703-142631.jpg

20120703-142644.jpg
Det är så härligt att umgås med Stefan för han vet inga gränser, det är bara att drömma på.

20120703-142742.jpg
/Elaine, njuter av sol, mat, en bästa vän och sin lilla familj vid Mariatorget.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Långpromenad med Stefan”


  1. Sofia skriver:

    Hej!
    Hur uttalar ni matheo? Är det Ma som i Marie och sen theo som namnet theo?

  2. Loi skriver:

    Hej Elaine, det var inte länge sen jag började läsa din blogg men sen dess är jag fast! Du verkar vara en helt underbar person och mamma. Jag har förstått att du är någon slags livs coach och ger fina svar till kommentarer som du får så jag provar med att fråga dej. Jag är nämligen gravid i vecka 38 och sen dagen jag fick veta att jag ska bli mamma har jag varit överlycklig! Min familj, som bland annat är min syster som själv fick en son för två månader sen är super stöttande även så mina föräldrar och såklart min festman är galen av kärlek till livet i min mage så där är allting bra. Mitt enda men stora problem är att jag inte har några kompisar. Det låter kanske konstigt men förra året flyttade 4 av mina vänner till andra städer och länder för att börja nya liv vi har sen dess ibte alls haft samma kontakt eftersom jag blev gravid och ingen har på riktigt hört av sej, jag har prioriterat familjen sista månaderna. jobbarkompisarna var inte heller i min ålder alls så dom hade jag aldrig kontakt med på fritiden inte heller gamla skolkonpisar även om vi håller koll på varandra med hjälp av Facebook. Jag har alltid haft mycket kompisar, hörts och synst mest i alla sammanhang och därför fått väldigt mycet folk ”emot” mej, folk som inte har förstått sej på mej och jag inte dom och därför är nog bilden av mej som person väldigt twisted från den jag är idag och det är inte till min fördel så att säga. Men nu när jag själv ska bli mamma är jag ledsen över att inte ha några vänner eller socialt nätverk. Vi planerar att flytta till en närliggande stad i höst eftersom min sambo har fått jobb där och det kan ge mej en nystart som jag välkomnar, så nu till min fråga; hur ska jag uppföra mej och hur tar man kontakt med nya människor? Tack på förhand!

Lämna en kommentar