Dagens tanke om vänner


Jag tycker det är så skönt att äntligen ha de vännerna som jag vill ha. Inget tjafs, inget skitsnack inga svek. Alla är trygga i sig själva och gör sin grej. Vi peppar och hjälper varandra, är engagerade i varandras liv.

Låt mig presentera Parisa

Parisa är en guldklimp, hon har nyss flyttat tillbaka till Sverige från England. Vi träffades när vi jobbade tillsammans på Konsum för sju år sedan. Nu jobbar hon som dietist på Karoliska, kan allt om mat. Igår kom hon hit och lagade en avocadosallad och getostomelette till oss. Jag är mållös över mina vänner, så snälla-

Parisa är lika intresserad av Matheo som jag är intresserad av hennes liv, det är himla skönt att det finns en balans. Ok, det är inte helt sant. Parisa är helt förälskad i Matheo så han får lite mer fokus än vad jag får, men det gör ju inte mig något. Mammahjärtat smälter ju när jag ser dom ihop. 🙂

20120621-110440.jpg

20120621-110501.jpg
Jag tycker det är himla skönt att ha kommit till en punkt i livet då man inser att livet är för kort för tjafs och skitsnack. Sånna vänner har man inte tid med, tonårstiderna är över, nu är vi vuxna. Det tog tid att få sånna vänner, det är en del som det tagit slut med, men vänskapsrelationer är som vilken relation som helst. De behöver underhållas, ibland är de destruktiva och ibland så gör man slut.
/Elaine, filosoferar i taxin på väg till kontoret.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Dagens tanke om vänner”


 1. Cilla skriver:

  Jag önskar verkligen att jag haft sånna underbara vänner som du har!
  Jag har 2 som jag verkligen kan lita på, har märkt de efter att ha fått två sommrar förstörda pga falska vänner!

  Längtar efter vår bebis när jag ser er fina pojk 🙂 har Bf imorgon så jag hoppas att H@N vill titta ut snart 🙂
  Trevlig midsommar! 🙂

 2. clara skriver:

  Elaine Elaine Elaine, jag blir så himla glad av att läsa din blogg! Du verkar vara en helt fantastisk fin och rolig människa. Jag kan inte mer än hålla med om allt klokt du säger här på din blogg. Lyllos Gustav, Matheo och alla dina kära vänner som får ha Dig i deras liv.

  All lycka till med lilla familjen och världens gulligaste Matheo. Fast jag är 9 år yngre än dig, ska precis börja plugga Ekonomi och har hela roliga studentlivet framför mig så går jag lite smått och längtar tills även jag är ”vuxen” och får starta min egna lilla familj.

  Tack för all gjädje och kloka ord du ger mig och alla läsare genom bloggen. Jag diggar dig!

 3. adriana skriver:

  Elaine !
  Jag följer din blogg slaviskt och jag tycker så bra om dig, jag önska att jag hade en tjejkompis som dig.
  Jag önskar dig och din familj allt gott i livet och du är en riktig glädjespridare ! Kram på dig FINA du !

Lämna en kommentar