Jag vill att Josefin ska gifta sig med Harvey från Suits


20120530-131756.jpg 20120530-131823.jpg
Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Jag vill att Josefin ska gifta sig med Harvey från Suits”


 1. Emelie skriver:

  Inte bra att du lade upp trailern till den serien mitt i tentaplugget, är fast!!! Men om man är juriststudent kanske det är det kanske okej att kolla ändå =)

 2. Nkosazana skriver:

  Han är ju fin!..

  Har hon verkligen problem med att hitta män?.. Vara brun har ju funkat till min fördel…

 3. Amanda skriver:

  Instämmer med Emelie.. Inte alls bra att du skrev om den serien haha! Sitter också med tentaplugg (upp över öronen) och är helt galet fäst vid den serien redan! Plöjt mig igenom 7 avsnitt på snart tre dagar.. Stort grattis till körkortet förresten 🙂

 4. Linnea skriver:

  Han är redan paxad! Mine!!!!

 5. carro skriver:

  Jag har hört att serien inte är inspelad i NY (där den utspelar sig) utan i Toronto. Och efter att ha bott i Toronto i 5 månader så stämmer det, har sett flera ”locations” från inspelningar tillserien där.. 😛 Lite kuriosa sådär! 🙂

Lämna en kommentar