Gustav min alldeles egen docka


Jag älskar Gustavs hår, Gustav älskar inte sitt hår – han tycker det är för krulligt och stort. För något år sen så kom jag på att vi kan ju testa att platta det med min plattång. Gustav var lite skeptisk, med all rätt, och det blev inte riktigt så som han hade tänkt sig. 🙂

/Elaine, älskar att kolla igenom gamla bilder och filmer.

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Gustav min alldeles egen docka”


 1. Hahaha herregud vad kul! Det gick inte så bra nä… Vad kul att höra Gustavs röst! 🙂

 2. Emelie skriver:

  Haha looken är totally boyband à la 90-tal! Schnyggt!

 3. Sandra skriver:

  Haha ditt övertygande ”…Jodå…” — skrattade högt!

 4. erika skriver:

  Ni två är bara för söta.Älskar dig Elaine för att du inte har något behov att framstå i positiv dager i alla dina inlägg.
  Det tyder på trygghet och att du är en äkta poverwomen.
  Det är just det som unga kvinnor behöver höra!

 5. Alexandra skriver:

  Gud vad kul det var att äntligen få en röst till den där personen som man har sett i din blogg så måååånga gånger. 😉 Mycket mörkare röst än vad jag hade föreställt mig. Haha, så löjlig jag måste låta. ^^ Mer videos!

  Kramkram

 6. Pauline skriver:

  Hahaha! Gjorde min morgon!

 7. J skriver:

  Haha.. Underbart! Vilken foglig karl du har! Söta ni är ni två! 😀 /J

 8. Charlotte skriver:

  Din humor är underbar Elaine! Skrattade så högt och kunde inte sluta! Du är en sådan fantastisk personlighet. Så himla härlig. Din blogg har verkligen allt. Vill även önska dig all lycka till bebben kommer att gå så bra!

 9. Erica skriver:

  Haha detta gav mig ett gott skratt! 😀

 10. Josefine skriver:

  Guud vad söta ni är haha. Stackars Gustav 😉

Lämna en kommentar