Vardagslycka och Suits


20120529-201853.jpg
Gustav och jag satt på balkongen och åt Kesella med stevia, bär, valnötter och vaniljpulver – mumma. Gustav jobbar hemifrån en hel del nu för att vara beredd på knoddens ankomst. Jag insåg inte det förrän idag. Lyx att ha honom hos mig. Nu är Crille här och tanken är att vi tre ska kolla på två avsnitt av Suits, men jag vet inte vad som händer. Kom in i vardagsrummet och ser det här…

20120529-201934.jpg
Jag fick för övrigt det första stora leendet från sex veckor gamla Jonathan – min gamla gymnasiekompis Sophies son. Hon blev så glad och jag såååå mallig, fångade det på kort! 🙂

20120529-201328.jpg
Hoppas att er tisdag har varit toppen, nu ska jag äta jordgubbar. Puss!

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Vardagslycka och Suits”


 1. J skriver:

  Härlig dag! 😀 /J

 2. Sara skriver:

  Goderafton Elaine!
  Jag har länge tänkt lämna en kommentar men inte fått tummen ur men plötsligt händer det. Ja, livet kan vara som en Trisslott! Nåja, det var inte Trisslotter jag skulle skriva om utan om dig och din härliga blogg! Det är den första jag klickar in mig på när jag ”går min bloggrunda” och då finns det alltid något nytt inlägg om något läsvärt. Du har verkligen förmågan att skicka positiv energi genom skärmen vilket gör mig glad. Din blogg gör mig glad! Jag hoppas att du kommer ha energi till bloggen även när ni är tre i familjen men jag förstår om prioriteringarna ser annorlunda ut då. Jag önskar dig och din prins all lycka inför framtiden och den lilla knoddens ankomst. Jag ser framemot att läsa din blogg och om livet som mamma.
  Tack för en bra blogg Elaine! Keep up the good work!
  Många glada tillrop från mig till dig! 😀

 3. malin skriver:

  hej!
  jag började läsa din blogg av en slump, minns inte ens hur jag halkade in här? hur som….tycker hela du verkar vara ett glädjepiller. du skriver pricksäkert och klokt om förhållanden, livet och det egna ansvaret för att må bra. du är verkligen engagerad i ditt liv och ditt arbete och det smittar av sig till oss som läser! jag kollar din blogg flera gånger om dagen….ska bli kul att få ett ansikte på er bäbis 🙂
  lycka till. jag ska tänka på dig under de timmar du måste pinas……kram till er båda!

 4. Det är så roligt att få vänta tillsammans med dig och Gustav, hoppas verkligen att allt går kanonbra för er! Och stort grattis till körkortet! 🙂 Kram från ett höstkyligt Melbourne

 5. Maria skriver:

  Grattis till körkortet fina du! Har läst din blogg ett bra tag nu och har fastnat totalt för den! 🙂
  Du skriver verkligen från hjärtat, de känns så äkta! Man mår så bra när man läser din blogg, man skrattar och man gråter men man mår alltid bra på ett sätt när man läser din blogg, även om man gråter, svårt att förklara men 🙂
  Att se dina kort på dig och Gustav, så känner man total lycka! Ni är så fina tillsammans och även mot varandra!
  Fortsätt vara den du är och lycka till med bebisen, de kommer att gå bara bra:)
  Tack för att du är just du!!!!
  Massor av kramar!

 6. Hannah skriver:

  Vill bara säga att jag tycker att du har en väldigt fin och inspirerande blogg!

Lämna en kommentar