När man når sina mål


Ni som är nya här på bloggen kanske inte visste att jag är religiös när det gäller nyårsmål. Varje år sätter jag upp mål som jag ska uppnå. Vissa mål går lätt, medan andra har hängt med i tio år som körkortet…

20120529-163019.jpg

Att få kryssa i det målet som avklarat känns helt fantastiskt, herregud vad glad jag är. Förut var det ett sånt mål jag sneglade på och gjorde att jag kände mig alldeles tung, nu ska jag nog ha kvar det på alla framtida nyårsmålspapper som avklarat bara för att påminna mig om att även det som känns omöjligt för mig fixar jag till slut.

20120529-163024.jpg

Det kanske är banalt för många, men nu när jag har fixat körkortet så känns det som att jag kan fixa allt. Känner ni igen er? Ni kanske har era omöjliga mål med tentor, träning, jobbfix och så fixar ni helt plötsligt ett ”omöjligt” mål och så känns ALLT möjligt! Älskar sånt!

20120529-163029.jpg

Jag känner mig så motiverad till sommarträningen och börja äta sånt som min kropp och knodden mår bra av. Åh vilken härlig fitnessresa det ska bli. Jag har ju blivit helt underbart ENORM de senaste veckorna, till och med mina annars smala ben har fått sig en resa. Men jag är inte stressad över det, jag tycker det är härligt på något sätt, och sen kommer förvandlingen vara så cool!

Hot Mama har blivit Big Mama (hehe)

Snart kommer jag vara en fitnesszilla igen.

Brasilien 2011 – Gustav och jag.

Och min kusin Kelly och jag i Brasseland samma år.

/Elaine, tycker det är lustigt att ett körkort kan motivera en till så mycket mer!

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “När man når sina mål”


 1. Linda Mpili skriver:

  Härligt att du skriver att det är ett mål som fått hänga med i 10 år istället för att skriva typ misslyckande eller nåt.

  Känner igen känslan, tog mig igenom ett 50km backigt lopp som kändes omöjligt. Sthlm marathon nu på lördag och det känns lätt och skönt.

  GRATTIS till körkortet!

 2. Mikael Sinko skriver:

  Du vill liksom ha full kontroll… men ge livet också chansen.

 3. Såklart du kan lyckas härliga Elaine, du är grym!! 🙂

 4. Malin skriver:

  Grattis till körkortet, du är grym!

  Jag brukar inte kommentera, men jag måste bara säga att jag tycker din blogg är himla bra. Man blir alltid så glad och du bara strålar som en liten sol. Dina inlägg känns alltid så genomtänkta, det är liksom aldrig tråkigt och ointressant.

  Peace out, och lycka till med bebisen!

 5. V skriver:

  Åh så kommer säkert körkortet kännas för mig.. Har kuggar fyra gånger nu. Kan du inte skriva mer om uppkörningen? Tror det hade hjälpt mig!

 6. Anna-Yoga skriver:

  Får jag fråga vilka dina rubriker är på dina nyårslöften? Vore kul att få lite inspiration på nya rubriker förutom karriär, personligt, hälsa…ser att du även har resor och själsligt … några andra som du vill dela med dig av? Tack på förhand! Anna

 7. Linn skriver:

  Shit! Du är så jävla snygg, Elaine!!!

 8. Emma skriver:

  Grattis!!! Du är grym. Jag minns fortfarande när jag tog mitt körkort. Eftersom uppkörningsmannen påpekade saker jag skulle tänka på i framtiden fattade jag inte att jag hade klarat det förrän han sträckte fram handen och sa grattis. Jag tror att jag bara stirrade på honom ett tag innan det gick upp för mig vad det innebar.

  Det är så härligt att nå sina mål. Jag har precis lyckats få ett av mina drömjobb. Och så många som har undrat om jag inte ska söka lite ”enklare” jobb också, där konkurrensen inte är lika hård, så att jag säkert skulle få nått. Så nu känns det helt fantastiskt!

  Det är så peppande att läsa det du skriver och känna att allt är möjligt. Ha det bra och lycka till med knodden!
  Kram!

Lämna en kommentar