Bildregn från babyshower


Jag har precis vaknat (för 6:e gången i dag, men så är det att vara höggravid) och älskar vårt nya kök/vardagsrum. Vill aldrig ta ner ballongerna! 😀

Jag fick mig en sån härlig babyshower igår, Gustav också bara det att han visste om det. Jag var clueless och undrade varför han ville köra runt och kolla hus Älvsjö i all evighet. det var för att dom här gobitarna var hemma och gjorde i ordning en babyshower.

Järngänget Crille och Jossan hängde kvar och åt middag med oss!

Tack snälla för en underbart babyshower älskade vänner och familj! Håll tummarna för att knodden kommer ut i veckan. Jag är så svullen nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen, känner mig som en vattenballong, allt dallrar och jag vaggar. Längtar efter knodden och efter träning!

/Elaine, ska träffa upp Jocke för att leka med hans lilla Mira i Vasaparken.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Bildregn från babyshower”


 1. Annica skriver:

  Åh, vad härligt glad och lycklig du ser ut. :=)
  Unnar dig verkligen all lycka!
  Kram

 2. Monica skriver:

  Håller med Annica! Du ser helt underbart lycklig ut. Åh, snart kommer h*n ut. Jag följer dig dagligen, och väntar bara på att bebisen ska komma. Själv går jag här och vaggar också och väntar på vårt mirakel. Kram kram Monica

 3. M:) skriver:

  Så herlig 🙂 nå er jeg innom og sjekker deg flere ganger om dagen, i håp om at det skal ”skje noe” snart 😉

 4. Theresia skriver:

  Mycket kärlek i dessa bilder. Vad härligt. Bra boost dessa dagar kan jag tro =)

 5. Emelie skriver:

  Du är så fin Elaine! Måste bara säga det 🙂 Älskar din blogg, det är faktiskt min favoritblogg. Och jag önskar dig all lycka med bebben, jag ska be för att allt ska gå bra med förlossningen! Stor kram

Lämna en kommentar