Babyshower surprise!!


Grundlurad var jag! Kom hem till ett underbart babykaos, berättar mer imrgn. Nu börjar alla röra på sig och jag är lycklig och helt slut! ❤

20120527-180013.jpg 20120527-180019.jpg
Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Babyshower surprise!!”


 1. Gabbi skriver:

  Låter som du haft en underbar dag! Är så otroligt mysigt i långbroparken! GRATTIS till körkortet också! Själv är jag nervös för en jättestor tenta imorgon och då var det skönt att gå in här och läsa igen om hur du tänkte inför och under andra uppkörningen! Gör mig lite lugnare på något vis 🙂 Jag försöker också köra på det positiva tänket att ”nu klarar jag detta” och hoppas det ska gå vägen! Ha en underbar vecka den som kommer nu! 🙂

 2. anna skriver:

  haha, såg det där i fönstret när jag gick på kajen – anade att det var hos dig!

 3. esterii skriver:

  Ops, nu vet jag inte vart jag hamnade,snyggt var det i alla fall, men lämnar ett artigt hej efter tanten i midnattssolens land..

 4. Johanna skriver:

  Åh så härligt!! Fint dekorerat var det också 🙂 Tycker det är roligt att det kommer allt fler amerikanska traditioner – dom är mycket bättre på att fira saker än vi svenskar! Mer firande åt folket helt enkelt 🙂

 5. Towe skriver:

  Visst är det kul med surprise baby showers. Jag hade också en innan jag fick Dixie. Underbart kul! Här är min, kika gärna in: http://towe-anders.blogspot.com/2010/10/what-weekend-babyshower.html Ha en bra dag! kram towe.

Lämna en kommentar