Så lockad för att fika med Meryem & Berivan


20120501-172057.jpg
Dom sitter i solen i detta nu, men jag ser solen skina på min dator. Det går framåt och jag har flyt! Kan inte annat än fortsätta plugga! Snart 20 prov gjorda!

20120501-172152.jpg
Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Så lockad för att fika med Meryem & Berivan”


  1. Maja skriver:

    Precis som du håller jag just nu på att traggla körkortsteorin och har gått vilse bland alla teorihemsidor, på vilken sida gör du dina prov? betalar du för ett antal eller för en obegränsad mängd under en viss tid?

  2. Lisa skriver:

    Hej! En kanske lite konstig fråga, men hur uttalas egentligen Elaine? Funderar på det varje gång jag läser bloggen. Har försökt uttala det på en mängd olika sätt och tycker flera funkar, typ Elään eller Elejn. Är något av alternativen riktiga eller är det ett helt annat uttal? 🙂

Lämna en kommentar