Det var tider det


Efter att jag betalade mina körlektioner så har jag exakt 168 kronor kvar på kontot tills löning som är den 20/5 för min del. Jag måste vara galen för allt jag känner är värme och nostalgi över hur jag lyckades leva på en tvåhundra kronor i några veckor när jag var student. Det var tider det!

Jag kokade spagetti som jag åt med ketchup, drack liptons vaniljte om jag var lite lyxig någon dag, gjorde aktiviteter med vänner som inte kostade något. Himla skönt det där.

Nu när massa kompisar vill träffas äta brunch och annat härligt så har jag ett svar ”Jag har inte råd”. Det känns lite befriande på något sätt, ett svar till alla. Det är perfekt nu när jag pluggar teori också. Jag har inte råd att göra annat. Solen skiner ute, men jag har ett mål som jag ska nå, och jag känner mig riktigt nära.

20120501-161755.jpg
Hoppas att ni har en underbar tisdag, Gustav hälsar förresten att han är i full gång med era frågor. Puss!

20120501-154229.jpg

 

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Det var tider det”


 1. Sofia skriver:

  Påtal om ekonomi så har jag en fråga. Vad tror du är bäst i ett förhållande där man är gift? Gemensam eller seperat ekonomi? Jag vill ha seperat ekonomi från min man, men han vill ha delad……. Nackdelar, fördelar? Hur har du det? Mina vänninor tycker att man ska ha delad också. Hur har du det? Oj, många frågoro på en och samma gång!

  Tack för en kanon bra blogg! Ska bli roligt att följa dig när du har fått barn, får barn några veckor efter dig!! Kram

 2. Cilla skriver:

  Jag kan säga att din blogg är den enda jag inte ”stör” mig på att läsa, om du förstår ? Vist du driver en rätt stor blogg, föreläser och reser runt världen, MEN du kan säga att du inte har råd att göra saker, precis som oss andra!
  Alla andra bloggare har en tendens att skryta ( vist de får dom de också, dom har ju antagligen jobbat hårt för att komma dit dom är ) men du känns ändå mest ärlig och verklig 🙂
  Mest massa babbel härifrån, men ville igentligen bara säga att du verkar vara en sån himla jordnära och härlig person 🙂

  • Elaine skriver:

   Vad roligt att höra Cilla! Näe det här med att försköna verkligheten och aldrig visa skavanker känns lite B, det är bara att surfa in på finputsade liven på facebook. Önskar att någon kunde säga ”jag sket just på mig”, älskar sån läsning och ärlighet. 🙂

   Tack snälla! 😀

 3. AC skriver:

  Monas universum är ganska bra på bajshistorier ;D

 4. Sabina S skriver:

  Vilken härlig inställning du har 🙂

Lämna en kommentar