Vill men orkar inte träna


Jag har varit sjuk i snart två veckor, fortfarande snorig och hostig. För varje vecka som går så går jag säkert upp ett kilo så det är sjukt svårt att komma tillbaka till träningen under graviditeten. Men jag ska! Bara inte idag…

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Vill men orkar inte träna”


 1. Theresia skriver:

  Det kommer nog göra dig gott med lite semester och insamlande av d-vitamin 🙂

 2. Linnea skriver:

  Gör skillnad på lat och trött för det är väldigt stor skillnad. Med tanke på att du jobbar superintensivt, driver eget företag, föreläser flera gånger om dagen, tränar bloggar, är gravid och nu dessutom jetlaggad så är det inte ett dugg konstigt att du är trött. Däremot kan man knappast hävda att du är lat för det vore inte det minsta sant.

 3. LondonLine skriver:

  Fine fine Elaine, jeg vet at du vet at du er 7 mnd på vei og at å være superwoman akkurat nå ikke handler om hvor mange kilo du legger på deg men om å sørge for å finne roen, bygge rede og forberede deg på å bli utøvende mamma. Tren hvis det er med på å nå disse målene, men ikke hvis det legger med skyldfølelse til. Du er en stor inspirasjon i all din veldige menneskelighet og jeg håper du får en underbar ferie! Klemmer fra Line

 4. Linda skriver:

  Ta det lugnt Elaine! Vikten ska ju ta fart nu, hade den inte gjort det hade det snarare varit tecken på att du behöver ta det lugnare. Ligger ett par veckor före dig, tränar relativt intensivt då jag fortfarande är pigg, men går ändå upp 0.5-1.0 kg i veckan. Det är inte roligt men precis som det ska vara 🙂 Ta hand om dig istället för att stressa upp dig över att du inte kan göra ”allt”. Två månader utan träning har ingen dött av, det tar du igen på nolltid. Njut av semestern! Stor kram!

 5. Olivia skriver:

  ”Se ditt kropp som ett tempel. Ge den en massa bra saker så du får leva lyckligt och länge.”

  Så skrev du till mig. Så himla fint skrivet och så sant. Dessa bra saker behöver inte vara träning. Det kan vara vila också och det är kanske just det du behöver nu.
  Kram på dig

Lämna en kommentar