Packar och beundrar min nya väska


20120330-103630.jpg

20120330-103635.jpg
Visst är den fin och praktisk hot-mama-väska! På tal om hot mama så är det inte lätt att packa sommarkläder. Shortsen går inte över rumpan ens en gång och de är riktigt tajta runt låren. Jag börjar bli big mama! Det är ju bara två månader kvar.

20120330-103854.jpg
Men jag är så sjukt taggad för att komma i form under sommaren. Jag ska träna som bara den, något varje dag medan knodden sover. Det kommer bli en fitnesszilla blogg under sommaren. Ni som vill bli tränade får haka på min kost- och träningschema. Det kanske inte blir beach 2012 men höst 2012 i alla fall. Works for me!
/Elaine, åker till Deshimona för att få håret plattat innan avfärd till Dubai.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Packar och beundrar min nya väska”


 1. Emelie skriver:

  Gud vilken snygg väska, vill oxå ha 🙂

  Ha en toppen resa! Är d jobb eller semester som gäller på den?

  PUSS

 2. Linda skriver:

  Kul att du är så peppad! Hoppas bara att du har lite mer tur med knoddens sovvanor än vad jag har. Har världens piggaste och goaste 3 månaders, men som inte sover mer än max 20 minuter på dagen. Som tur är går man ner en del i vikt av alla barnvagnspromenader, att kånka på bebis och leka. Tyvärr är det ju lite svårt att tona kroppen på det viset, men det får komma senare för min del 🙂

 3. Leila skriver:

  Varför denna hets med att komma i form direkt efter förlossning? För det första, fokusera snarare på din nya mammaroll. För det andra, du är redan sjukt snygg och i form för att ha två månader kvar. Din kropp kommer nog återhämta sig snabbare än du anar. Om jag ser ut som dig vid 7 månader kommer jag vara sjukt nöjd. Snyggo!

  😉

 4. Sophia skriver:

  När jag var i sjunde månaden hade jag inte gått upp särskilt mycket. Så sa dn bekant till mig att ”det är de två sista månaderna som viktuppgången kommer!” och ja, gjorde den. Till slut hade jag gått upp 15 kilo.

  Men vad tusan gör det? Man bär ju på den vackraste av alla skatter!

  Ha en härlig resa!

 5. Deniz skriver:

  Jättefin väska 🙂

Lämna en kommentar