Några frågor som jag hittade


Hej finingar, nu sitter jag på flyget på Dubai så jag har förberett med några frågor som jag tyckte var kul och som ni undrade över.

Vart hittar man dina fina ”dagens tanke” inlägg?

Exempel på en ”dagens tanke”.

Dom hittar ni under kategorin ”tänk tänk tänk”, men nu har jag döpt om den till ”dagens tanke och andra tankar”. Här har ni för övrigt min blogg i ett nötskal om ni undrar över andra kategorier.

Vart har Gustav köpt sina snygga skor?

New York, de är av märket Gorilla.

Vad var det som fick dig att välja Gustav? Hur visste du att han var den rätta? Och vad var skillnaden mellan honom och de andra killarna du dejtat?

20120330-153615.jpg
Det är svårt att säga vad skillnaden mellan Gustav och mina ex är, känns som att jag har glömt bort hur de var eftersom Gustav är beyond det jag trodde att jag kunde få träffa. Men jag vet att mina ex inte gav mig andrum alla gånger. Får jag inte det så kan jag bli riktigt kall, så de skulle nog beskriva mig som en isdrottning emellanåt. Men skillnad mellan Gustav och andra är att han ger mig space och andrum. Han är inte svartsjuk eller misunnsam, så har några av mina sk ex varit. Varför jag säger sk ex är för att det inte kändes på riktigt eftersom vi var tillsammans i max fem månader. Jag är högsta prio för Gustav utan att jag ber om det, så himla skönt. Han är lika kramig som jag och behöver också space, det passar mig perfekt. Vi har samma humor men olika intressen – så skönt att vi kan skratta ihop men också ha varsitt liv vid sidan om det vi delar tillsammans.
Vi bråkar inte om en sak två gånger. Tar han eller jag upp något som inte är bra för vårt förhållande så ser vi till att det inte händer igen. Det är så många som bråkar om samma sak 1000 gånger och sen lär dem sig att leva med skiten eller så tar det slut. Små problem kan bli stora och vi ser till att ta dem i tid. Jag vet inte om jag kan svara på frågan för det är som sagt svårt att jämföra Gustav med ex. Det som gjorde att jag föll för Gustav ser ni i varje blogginlägg jag skriver om honom. Men initialt så var det att jag märkte att han hade egenskaper som jag beundrade och själv önskade att jag hade.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Några frågor som jag hittade”


  1. malou skriver:

    õnskar dig verkligen all lycka! det lyser om diig! kramis

Lämna en kommentar