Underbar start på dagen


20120329-092345.jpg
Att få gå upp och starta dagen med att pussa farfar på kinden, det är guld. Han mår så mycket bättre ska ni veta. Klar i huvudet, rakare i ryggen och glad igen. Han kanske kommer börja att gå igen. Han är svag i höger ben, men det går framåt. Han var så glad att se mig och toppenstolt över att jag hade föreläst med Tony Blair och farfars favorit Fredrik Skavlan.

20120329-092722.jpg
Jag höll farfar sällskap under hans frukost, så mysigt.
Jag: Farfar, jag ska till Dubai i morgon.
Farfar skrattar: Tokstolle!
Jag skrattar.
Farfar klappar mig på kinden och säger: Du är så söt.
/Elaine, har hela hjärtat fyllt av sin farfar, så hon känner att det kommer bli en bra dag.

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Underbar start på dagen”


 1. Annica skriver:

  Åh, det känns så rikt att få umgås med din farfar, fylld med glädje. *ler*

 2. K skriver:

  Åååh vad jag blir rörd! Ni är så fina och man kan riktigt känna kärleken han har till dig. Känslan när han säger” Du är så söt!”. Påminner om min egen morfar…

 3. Elin skriver:

  Han verkar helt underbar din farfar och så kul att läsa att han blivit mycket bättre 🙂 Kände att jag satt och blev alldeles varm inombords, hoppas han snart kan gå igen också!

  Ni verkar ha en sån speciell relation, jag förstår att det är en känslig fundering men jag skulle så gärna vilja veta med om vad som gick fel med din pappa men jag förstår absolut om du inte vill prata om det. Fint att se att du och din farfar har det så bra iallafall!!

  Ha en toppendag!

 4. Hannah skriver:

  Blir alldeles rörd av att läsa detta. Skönt att han har blivit bättre. Syns verkligen i hela hans ansikte hur mycket han älskar dig! Så härligt!

 5. Sandra skriver:

  Vad skönt att han mår bättre! 🙂

Lämna en kommentar