Tänk…


…att nästan varje jobbdag jag har avslutas med att jag får en blombukett.

20120329-194648.jpg
Så ser det ut för oss föreläsare. Jag är så tacksam för det, samtidigt som jag tycker att så många andra yrkesgrupper förtjänar det mer. Min mamma som är undersköterska, min moster som är barnmorska, städare som säkert inte har råd med en maffig bukett skulle bli så glada för en. Jag skulle gärna få ett blombud som gick till en person i en yrkesgrupp som har det tufft, låg lön, men värdefullt jobb. Ibland ger jag bort buketterna till taxichaffisarna och säger att de ska ge dem till sina fruar. Oj vad glada dem blir. Idag ska Meryem få min för jag älskar henne helt enkelt.

På tal om bukett av blommor, era kommentarer till mitt kissa-på-mig-inlägg var verkligen som att komma in i en famn av rosor. Tack snälla för att jag kan dela med mig och att ni låter min mjuklanda i era härliga kommentarer om att det är mänskligt. Vi blir översköljda av medier som visar övermänskliga gravida kvinnor i skyhöga klackar.

20120329-195330.jpg
Inte ser eller hör vi att dom kissar på sig eller pruttar omkring och det gör att man känner sig sååå misslyckad och äcklig när man gör det själv. Ni bloggvänner ger mig hopp om livet, tack för det!

/Elaine, ska svänga förbi Meryem med rosor och sen packa Dubaiväskan.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Tänk…”


  1. Maria skriver:

    Tänk om alla tänkte som dig. Du måste vara en av de mest ödmjukaste och snällaste bloggarna. Du är ärlig fast inte på ett ”tyck synd om mig sätt” utan försöker få andra att inse att man kan må dåligt ibland. Samtidigt är du positiv och uppmuntrande. Ha så roligt i Dubai!

  2. carina skriver:

    Det känns så gott att läsa om att du funderar över alla yrkesgrupper som aldrig får en blomma trots att de utför viktiga arbeten.Du har ett stort hjärta o det värmer.Många bloggare verkar lida av för stora egon.Kan bara önska dig o G en skön semester.

Lämna en kommentar