”Tänk på Melancholia”


Så sa Gustav när han tog kort på mig, sämsta repliken för att jag skulle bli bra på kort.

20120303-163703.jpg

20120303-163721.jpg
Vi har precis ätit en god lunch på Sturehof. Nu ska vi splittra på oss i en timme och köpa varsitt plagg åt knodden. Så spännande att se vad Gustav väljer. Jag har ingen aning om vart jag ska shoppa, men det ska vara ett plagg som vi verkligen vill att knodden ska ha. Sen vet vi ju inte om det blir en tjej eller kille, så lite risky blir det. Man behöver inte köra säkert kort och köpa unisex utan det ska vara det plagg man föll för!
/Elaine, tror på Zaras barnavdelning.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “”Tänk på Melancholia””


  1. Malin skriver:

    Jag undrar hur du ser på det här med tjej och killfärger på kläderna? Jag menar, kan du sätta på blåa, gröna kläder tex på din flicka eller lila, gula och röda kläder på din pojke? 🙂
    Mina två syskonbarn är båda tjejer och deras garderober består endast av rosa och vita kläder, och några enstaka plagg i annan färg.. Måste tjejer endast ha rosa liksom? En gång köpte jag en blå tröja och blåa byxor till den yngsta bara för att jag va så trött på deras kläder, men de va för stora så de bytte och passade såklart på att byta till rosa då, blir så arg! haha

Lämna en kommentar