Jossan påminner sig om bra saker på badrumsspegeln


20120303-200020.jpg
… and love will come along.

/Elaine, tror på peppande budskap i hem och vardag.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Jossan påminner sig om bra saker på badrumsspegeln”


  1. Cecilia skriver:

    Jag gillar verkligen dina ”dagens tanke”!

  2. Annah skriver:

    Älskar peppande budskap =)

  3. Elaine jag måste berätta vad jag drömde i natt. Av oklar anledning så var jag förbi hemma hos dig, du satt vid din dator och skrev på din bok. Det var någonting jag hade med mig, ett block av något slag, minns dock inte riktigt vad mitt ”syfte” var. Men jag önskade dig massor av lycka till med en kram och jag minns att du var så himla gullig! När jag gick ut genom dörren så hejade jag på Gustav också, haha. 😀 Kramar!

Lämna en kommentar