Dagens hot mama


Föreläsningen gick toppen, gud vilken glad publik jag hade! Alla från kommun och näringsliv, de satt i kostym och snygga dräkter så kommer jag upp med min kula och partydress. Men det var så välkommet, himla skönt! Rutiga strumpbyxor från American Apparel, klänning HM basic.

Nu börjar snart mitt invigningstal på 10 minuter, jag är faktiskt lite nervös för det. Jag brukar alltid prata en timme, minst. Well,well, det är bara att göra det jag lär ut. Få dem att gilla dig på tre minuter, snacka om bra saker de resterande 7.

Jag är himla glad idag, för idag ska jag skicka in min bok. Det är så mycket skoj som händer de kommande veckorna. Min älskade man fyller år så jag ska ut på stan och hitta presenter till honom och planera vad vi kan hitta på för skoj på hans födelsedag. Jag älskar att uppvakta Gustav! Sen är Dubai inte långt bort, Crille, Jossan, Gustav och jag kommer få det toppen.

/Elaine, tror hon är värd en AW med Crille och hans gamla jobbkompisar idag.

 

 

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Dagens hot mama”


 1. Catarina skriver:

  Måste bara få säga att jag blir så glad av att läsa din blogg. Du är så positiv och verkar sprudla av glädje. Tänk om man hade bara hälften av det:)
  Tack för en bra och rolig blogg!

 2. Josefine skriver:

  Härligt att föreläsningen gick bra! Alltid så himla peppande efteråt – då vill man göra det igen! (trots att man kanske varit skitnervös innan, konstigt det där!). Och det roliga är ju att man blir bättre och bättre gång för gång.
  För 6 år sen när jag började jobba ”på riktigt” var jag skitnervös inför varje presentation och behövde förbereda mig minutiöst. Men nu gör jag presentationer näst intill oförberedd och det är såå skönt, att veta att man kan och vågar 🙂

 3. Tess skriver:

  Gillar verkligen din blogg! 🙂

 4. Nathalie skriver:

  Jag måste få säga att din föreläsning var så sjukt bra och inspirerande! Jag var en av alla UF:are som kände mig lite nervös inför dagens mässa men efter din föreläsning blev jag så sjukt pepp! Du är en sån person man inte vill sluta lyssna på, och det var SÅ kul att du aktiverade oss och fick oss att slappna av 🙂 Tusen tack för en strålande föreläsning! Kram!

Lämna en kommentar