Den mindre glamorösa sidan av mitt jobb


Det är ingen business outfit, jag sitter bara i någon gammal trasa och försöker slutföra boken. Om två dygn ska råmanus vara klar. Jag har skrivit 270.000 tecken, det är 30.000 kvar och ett kapitel kvar. Det är helt perfekt. Självklart fick jag skrivflyt 20.00 och nu har jag skrivit i 4.5 timma. Presentationsteknik för gymnasieelverna är klar. Det blev nästan bättre än Snacka Snyggt, eller i alla fall en snygg om än annan version av ämnet.

Min man sussar redan. Jag ska krypa ner och sova sova sova. Herregud vad skönt det ska bli. I morgon ska jag till Oskarshamn och där ska det övernattas. Det är perfekt att vara på annan ort dagen innan bokinlämning. Jag ska läsa igenom det mesta i morgon och skriva om det sista dagen. Det kommer bli så bra det här.

Godnatt mina nattugglor till bloggvänner som läser detta nu. Godmorgon ni andra som läser detta i morgon då jag förmodligen fortfarande sover.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Den mindre glamorösa sidan av mitt jobb”


 1. Ulrika skriver:

  Snart sitter du, som jag, uppe och ammar om nätterna. Mysigt med utmattande! Surfar mysiga bloggar (som din!) för att inte somna sittandes med pyret i famnen. Tror både han och jag sover godare i våra egna sängar när han ätit klart 😉

 2. Annica skriver:

  Låter ändå som ett drömyrke för min del 🙂
  Jag skulle vilja bli föreläsare i detta med dels missbruk bland unga, dels om hörselskada och döva samt teckenspråksanvändande. =o) Så många idéer om föreläsningar men ändå… utbildar jag mig till lågstadielärare.

 3. Julia skriver:

  Åh, Oskarshamn! Det är min gamla hemstad, vad ska du göra där? 🙂

 4. Matilda skriver:

  Min hemstad ju. Vad ska du göra här?
  Kan locka med fint vårväder idag alla fall 🙂

Lämna en kommentar