Vackra kvinnor


Jag blev uppringd av en kompis mitt i allt skrivande, så diskuterade vi vackra kvinnor. Vi hade ganska skilda åsikter på vilka som var vackra. Jag tycker att det absolut vackraste kvinnorna var Marilyn Monroe…

och är Scarlett Johansson.

De är extra snygga när de inte är sminkade till tänderna tycker jag. Eftersom jag själv inte är blond eller blåögd så tycker jag de färgerna är himla fascinerande. Brunt hår och blå ögon är en cool kombination och blont hår är bara to die for! Sen tycker jag det är vackert att de är naturligt kurviga, inte som size zero idealet. Vilka tycker ni är de vackraste kvinnorna på jorden och varför?

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Vackra kvinnor”


 1. Sofia skriver:

  Jag tycker att Eva Green är sjukt vacker! Älskar hennes ljusa hy, vackra ögon och mörka hår!

 2. Deniz skriver:

  Grace Kelly!

 3. Fru K skriver:

  Jag försöket intala mig själv att just jag är världens vackraste men det biter inte alltid! Men det är bra pepp för självförtroendet att försöka!

 4. AC skriver:

  Aishwarya Rai, Priyanka Chopra, Deepika Padukone och Nazanin Boniadi!

 5. Nathalie skriver:

  Catherine Deneuve – absolut ingen tvekan om saken. Kvinnan såg himmelskt bra ut på 60-talet och ser fortfarande himmelskt bra ut, nästan 70 år gammal! Mitt kvinnoideal, helt klart.

  Catherine på 60-talet: http://30.media.tumblr.com/tumblr_lcnw0o1Iux1qcgie1o1_500.jpg

  Catherine på 80-talet:
  http://onthisdayinfashion.com/wp-content/uploads/2011/01/Catherine-Deneuve-Chanel.jpg

  Catherine 2000-talet:
  http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2011/9/30/1317390453253/Catherine-Deneuve-007.jpg

  Helt underbar och magnifik!

  Annars tycker jag även att Natalie Portman och Anne Hathaway har det lilla extra, som man brukar säga. Hathaway är även ingen size 0-tjej förresten och så här hon världens härligaste leende! Natalie Portman å andra sidan har ett underbart skratt och verkar ha en bra attityd och så är hon också väldans smart, så det är ju bra.

 6. Anna skriver:

  sophia bush är helt galet vacker! naturliga former och mörkbrunt hår till blek hy

 7. Emma skriver:

  Guuud vad jag blev sugen på Marilyns frisyr!! Hon hade jättefint hår på bilden!! Håller med om Scarlett, men tror det är för jag själv är kurvig och gillar att se någon på film som inte är pinnsmal så jag också får identifiera mig med någon 😉

 8. Anders skriver:

  Tillbaka till min Nemesis. Vem var det? Kanske någon som förtjänade det. Balans! Men inga yogaträningar kommer att hjälpa er. Fast det var nog inte hon, blott en mirage.

  • Anders skriver:

   Hur kan ni skriva så flummigt? Bara därför andra människor gör det, betyder inte att det är okej. Och om kärlek … Alla har en åsikt om det.

 9. Anders skriver:

  Far år helvete! Det är så jag säger till människor om: ”hur mycket ska man tåla”. Ofta sänder dom meddelandet till mig.

Lämna en kommentar