Det nya sovrummet


Nu har äntligen nästan allt kommit till det nya sovrummet. Det är bara några saker som fattas som en liten matta, en spegel och sen är jag inte säker på om jag ska sätta upp fler foton. Vad tycker ni? Här har ni för och efterbilder, Buddahrummet vs Bomansrummet(hotellet vi gifte oss på).

Jag har mindre bilder på väggarna, kommer inte på vad jag ska sätta upp mer eller om jag ens ska det.

Här är Gustavs sida.

Och min sida med min favvobild från bröllopet.

Jag körde en Maria Montazamidetalj, haha. Tyckte det passade in. 🙂 Tassels!

Överlag så känns rummet mer harmoniskt tycker jag.

Det enda jag skulle vilja är att ”lugna” tapeterna lite. Det är ju blommigt med harmoniska färger. Men jag tror inte att rummet skulle ta skada av några fler ramar på varsin sida om sängen. Sen en spegel med silver- eller träram på väggen mittemot sängen för att skapa mer rymd. Och så en matta vid fotöljen. Vad tycker ni?

Bloggvännerna har ordet

19 svar till “Det nya sovrummet”


 1. Erik skriver:

  Älskar det! Snyggt, lugnt och vilsamt. Takspottarna och sänglamporna addar en glam-touch till det traditionella 🙂 och TASSELS!!

 2. Theres skriver:

  Fråga henne: http://blogg.addsimplicity.se/ Hon har säkert tips på hur ni kan lugna ner tapeterna lite 🙂

 3. Malou skriver:

  Vad fint det blev!

 4. Ninni skriver:

  Jäklar, så snyggt! Grattis!

 5. Katarina skriver:

  JÄTTEFINT! Är nästan avundsjuk, haha! Flyttar till ny lägenhet 1 mars och detta var perfekt inredningsinspiration. Var kommer sänggaveln från? Är exakt en sån jag är ute efter.

  Jag tycker att det som är så perfekt med tapeter kontra enfärgade (vita) väggar, är just att man inte ”måste” shänga upp massa tavlor, det ser liksom aldrig tomt ut oavsett. Försöker just nu övertala min kille om tapet i sovrummet, men det blir nog bara på en vägg. Tapet är skitsnyggt!

 6. Lisa skriver:

  Jätte fint, underbar sänggavel! Men inga fler tavlor eller foton på väggarna, kommer bara se rörigt ut då tapeterna redan tar så mycket plats eller vad man ska säga. Den blir ju som en dekoration bara den. Definitivt en matta och spegel.

  Kram från Bryssel

 7. Jenny skriver:

  Jättefint! 🙂 jag skulle bara tipsa om att köpa måttanpassaf ram till bröllopsfotot, gör enorm skillnad och det är ju ett foto som kommer följa med länge 🙂

 8. Johanna skriver:

  Jättefint! Håller med Jenny om att måttanpassade ramar och sen en passpartou så bilderna verkligen kommer till sin rätt 😀 Himla snyggt med spottarna

 9. Helene skriver:

  Jättefint, ser lyxigt ut, det enda som slår i mina ögon är sängöverkastet den mörka filten, hade varit fint med något ljust som matchar sänggavlen:)

 10. Josefine skriver:

  Vilket härligt sovrum, lyxig hotellkänsla över det hela. Vill du lugna ner intrycket så rekommenderar jag dig att inte hänga fler tavlor på väggarna. En spegel vore fint istället. Jobba gärna med olika höjder på saker på fönsterbrädan. Tänk gyllene snittet!

  Hälsningar från Josefine (inredare från Malmö)

 11. Som jag väntat på att få se före- och efterbilder. Damn! Vad snyggt det blev alltså!

 12. linda skriver:

  Det blev riktigt fint!

 13. Andrea skriver:

  Hej,

  Vad fint det blev men inga mer tavlor, risken är att det blir för rörigt och utspritt. Sen håller jag med de andra om att ni borde beställa måttanpassade ramar alt. göra vita kartingramar. Som det är nu ser det väldigt hafsigt ut, tänkte även på det på ramarna och korten du visade i hallen.

  Sänggaveln är ett stort plus för hela rummet, sängen ser väldigt inbjudande och lyxig ut 🙂

 14. polly skriver:

  Hej! jättefint men om det hade varit jag hade jag haft ljusa gardiner och ställt böcker i fönstret. Sen hade jag tagit bort bröllopsfotona och haft dem i hörnet med fotöljen istället med en ovanpå den andra. Spegel blir säkert fint också. Men det är ju min smak och huvudsaken det är precis som ni vill. kram

 15. Kristin skriver:

  Jättefint! Riktig hotellkänsla ;-). Vart har du hittat sänggaveln?

 16. Sandra skriver:

  Superfint! Vart är sänggaveln ifrån?

 17. Annika skriver:

  Vackert! Verkligen lugn feeling och jag tycker det är fint som det är. Utan en massa tavlor. Det här var lite less is more. I love!

 18. M skriver:

  Jag tror att ett vitt, fint överkast och en ljusare filt – kanske en ljusblå i den tonen som blommorna på tapeten går i? – skulle göra susen för det här rummet. 🙂

 19. melissa skriver:

  Har letat som en tok efter en sådan sängavel i min ort. Finns ingenstans!!! Vart kommer eran sängavel ifrån?!?! Tack på förhand.

Lämna en kommentar