Låt mig presentera Stefan


Jag glömmer bort att alla inte har varit med från början här! Tack för påminnelsen kära bloggvän. Stefan och jag träffades i London 2000. Vi hade precis tagit studenten och bodde i ett kollektiv i Bayswater.

20120109-192938.jpgVi blev goa vänner direkt! Vi tillbringade nätter i vårt lilla kök, åt bönor och nudlar och drömde om framtiden. Vår gemensamma nämnare är verkligen att följa våra drömmar och drömma riktigt stort! Sen har vi en sinnessjuk humor ihop som jag inte kan få nog av.

20120109-193120.jpg
Efter tiden i London så begav sig Stefan till New York och har bott där sedan dess. Jag åkte till Spanien och blev kvar ett år, sen åkte jag hem och tog min fil kand i retorik, drog till Barcelona igen, stannade ett bra tag, kom hem blev kär och brutalt dumpad efter fem månader… Aj. Då var det tre år sedan jag och Stefan hade setts så jag hälsade på honom för första gången 2005 på en heartbreak resa. Jag repade mig bra på resan, men efter det så bestämde Stefan och jag att vi skulle resa till varandra minst en gång per år.

Så jag åker till NY nästan varje Oktober för att hälsa på honom. I somras kom han till Sverige för att fira min 30års dag och mitt bröllop där han var min best man.

20120109-193226.jpg

20120109-193304.jpg
Jag brukar säga att Gustav, farfar och Stefan är männen i mitt liv.

20120109-193546.jpg

20120109-193551.jpg
Nu vet ni lite mer om min best man Stefan. More to come, han är ju med oss i Brasilien i 10 dagar!

Bloggvännerna har ordet

14 svar till “Låt mig presentera Stefan”


 1. Ellen skriver:

  Vilken underbar vänskap! Fantastiskt att hitta sådana människor 🙂

 2. N.V skriver:

  Känner mig så träffad när jag läser detta inlägg om dig och din vän Stefan. Så fint verkligen. Min allra bästa vän i världen är en kille och vi möts varje dag av undrande blickar och kommentarer som.. ”men det måste ju vara något mer” som att man inte kan ha en god vänskap med motsatt kön. Men det går! Jag är beviset.

  Så återigen.. Fint inlägg och den dagen jag gifter mig ska min vän få bli min Best Man!

  PS. Tack för en inspirerande och genuin blogg!

 3. Jenny skriver:

  Härligt med de tre männen i ditt liv:) Jag har funderat på att du ofta nämner din mamma och din farfar men inte din pappa vad jag kan minnas. Finns han inte i ditt liv? (Förstår att det kan vara en fråga som är känslig så strunta i det om det är för privat.) Tack för en bra blogg!

 4. Mikaela skriver:

  Jag måste bara fråga var du köpte ditt diadem till bröllopet? Ska själv gifta mig i maj och blev lite inspirerad av din stil. Tack för en skön blogg förresten 🙂

 5. Cecilia skriver:

  Hej Elaine! Måste få börja med tack, tack för en inspirerande & glad blogg i en 14 årings liv 🙂 Men..jag har en fråga och jag förstår om det kanske är för personligt eller för känsligt. Du skriver ju här att Gustav, din farfar och Stefan är männen i dina liv. Så min fråga är: Din pappa? varför räknas inte han dit?
  Många kramar och lyckönskningar! <3

 6. Emma skriver:

  Men nu dyker ju fler frågor upp i mitt huvud. Har du bott i London och Barcelona? Vad gjorde du där? Spännande!

 7. Elaine Eksvärd skriver:

  Hej finingar, jag förstår att ni undrar men frågan om pappa är privat. Jag är gärna personlig på bloggen men inte privat. Stora kramar och tack för att ni förstår.

 8. Sanna skriver:

  Men gud, du ser ju ut som Gabrielle i Desperate housewives (Eva Longoria) på bröllopsbilden! Galet snygg

 9. Rebecka skriver:

  Hej!:) hoppas ni har det bra!:)

  kommer ihåg när jag och mamma var och hälsade på NY och vi pratade om roliga/konstiga saker Stefan och dom gjorde när de var små:p

  har hört att du ska få en liten bebis:) gud vad roligt för er, grattis:)

  /kram Rebecka, saknar dig<3

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Åh fina Rebecka! Stefan hälsar stora pussar och kramar, vi har det jättebra! Ja jag kommer ihåg NY och hur mysigt det var! Jag saknar dig med! <3 puss på dig och krama mamma från mig

 10. […] jag gör och det sista jag gör – godmorgon och godnatt. Jag älskar Stefan och saknar honom, inte konstigt han är ju min best man. Livet känns liksom komplett på något sätt när vi bor i samma land. Nu så har vi ordnat det […]

 11. Dagens tanke skriver:

  […] det här citatet så tänker jag på många av mina vänner som sticker ut och går sin egen väg. Bland annat Stefan som fyller år idag. Det är inte lätt att gå sin egen väg för längs vägen möts du av bekymrade blickar som […]

 12. We time in Dumbo skriver:

  […] var några som undrade hur jag och Stefan träffades. Och det var i ett kollektiv i London för 13 år sedan. Vi var nitton år och hade precis tagit […]

 13. […] /Elaine, älskar sin underbara, knäppa och roliga Stefan. […]

Lämna en kommentar