En egen julafton på Praia Ipanema


Hoppas att ni har det alldeles underbart!

Jag blev alldeles överhettad trots att jag satt under parasollet hela tiden med solskyddsfaktor 50 (vill varken bränna mig eller få rynkor i förtid). Vet inte om det är baddräkten eller att jag är gravid och kanske har lättare att bli varm. Nu ligger jag i alla fall på hotellrummet och tycker lite synd om mig själv. Min älskade man är på stan och letar mat åt oss. Han blir alldeles till sig och rädd för min och speciellt knoddens skull. 🙂

God jul på er älskade bloggvänner.

 

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “En egen julafton på Praia Ipanema”


  1. Anna skriver:

    Jag som tidigare alltid frös var otroligt varm under hela graviditeten. Fick dricka väldigt mycket mer för att jag var så varm. Gick runt i linne när alla andra gick med tjock tröja. God jul!

Lämna en kommentar