För exakt ett år och en dag sedan…


… så friade Gustav till mig!!!

20111207-193833.jpg
Ni som inte varit med sedan dess kan läsa hela historien här!
/Elaine, sträckläser sin Kepler bok, så sjukt bra!

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “För exakt ett år och en dag sedan…”


 1. Ringen alltså! Mycket fin!

 2. Linnea skriver:

  Okej,jag är en utav dem som aldrig kommenterar, men nu kan jag inte låta bli.. Har tänkt på att göra det väldigt länge, nu känns det rätt! 🙂 Finns så mycket jag skulle vilja skriva till dig, men vi får nog ta det i omgångar.. 🙂

  Först och främst, stort grattis till giftermål och det kommande kärleksbarnet! Det är så härligt att kunna få läsa och njuta genom någon annans lycka ibland 🙂

  Varför kan jag då inte hålla mig borta från kommentarsfältet? Jo, för jag tycker att du förtjänar att få veta vad du ger mig, trots att vi är helt okända för varandra och det skiljer många mil mellan oss, så ger du mig en sådan härlig energi!!! Hur skrämmande är inte det,när man inte ens känner personen?! 🙂 Men det visar bara att det du gör/skriver/förmedlar/är går rakt igenom för att det är äkta!

  Jag har en energitjuv som jag jobbar väldigt tätt inpå, en sådan energitjuv som får en att skaka av frustration och irritation! Det här får jag jobba väldigt mycket med,att inte låtas bli påverkad av osv. Men för att kompensera den energin som hon tar, ser jag till att få utav dig! Hur bra som helst 🙂

  Fortsätt vara Du 🙂
  På återseende!

 3. Toe skriver:

  Elaine. För det första, grattis till kommande bebisen, underbart för dig och din man. Sen en fråga, har du bara en ring? Inte för att det är hela världen, men jag är bara lite nyfiken, eftersom jag bara sett dig i förlovninsringen. kram och sköt om dig, älskar din blogg:)

Lämna en kommentar