För en månad och tre dagar sedan – sista delen av bröllopet


Så blev jag en gift kvinna

Efter middagen så var det ju brudvals och lite fler tal. Jag var helt slutkörd känslomässigt, hade gråtit ögonen ur mig, men sminket satt kvar rätt bra.

Sen var det dags att byta om till partyklänningen och vilket party det blev!

Gustav och jag överraskade gästerna med Sambadansare innan discot skulle dra igång. 😀

Folk blev både förtjusta och lite förskräckta, är det här ok?

Men jag tänkte att om bruden skakar loss så kommer alla andra tycka det är ok med alla rumpor! 🙂

Gustavs familj blev överförtjusta! 😀

Jossan, jag och mina kusiner Joel, Emil och Rebecca (min kusin Hampus tjej) vi ville aldrig lämna partyt. Vi dansade till 04.00 och jag kan säga att på brunchen dagen efter så ångade jag sprit. Skönt att jag fick sitta hos mamma. 🙂

Emil, jag, Rebecca och Joel – frtf lite lätt berusade dagen efter. 😀

Faje hade börjat bli bakis.

Brunchen var väldigt känslosam, vi var många som grät glädjetårar. Men det var skönt att smälta allt tillsammans med gästerna dagen efter. Det är otroligt mäktigt att gifta sig när man gör det av ren kärlek och på sitt eget sätt. Gustav och jag hade en av våra bästa dagar den 17/9 2011 och jag har fortfarande i smält det. Jag är så otroligt tacksam för att jag fick träffa min man och att vi fick ha ett så underbart bröllop ihop.

Nu fortsätter sagan och det är vi som designar den. Man ska inte bara hålla ihop, man ska förtjäna sin partner livet ut. Det finns många som lutar sig tillbaka efter bröllop och barn, jag tänker inte göra det för jag vill alltid anstränga mig för Gustav så att vi kommer ha det riktigt bra ihop. det är ju trots allt ett helt liv.

/Elaine, dagdrömmer om sitt bröllop på tåget till Stockholm.


Bloggvännerna har ordet

7 svar till “För en månad och tre dagar sedan – sista delen av bröllopet”


 1. SARA skriver:

  hej!

  Vet inte om du kan hjälpa mig men jag kör på då du verkar en sådan som är social och besitter social komepetens.

  Jag är 19 år gammal och studerar nu på univeristet. Min fråga är hur pratar man med människor och om vad? alltså främlingar som man precis träffat på exmepelvis en fest eller dylikt. Har jättesvårt för det medans jag ser alla andra inte alls har några prbolem med det. Oftast har det slutat med att jag drar tidigare och känner mig helt värdelös.

  Visst, den första delen klarar jag av sen blir det inget mer!!!

  Vad heter du? Vad pluggar du? Å vad kul, vad läser man då? osv men sen tar det STOPPPPP!!!

  tips? råd? HJÄÄÄÄLP! =)

 2. Ronja skriver:

  Riktigt kul med sambadansarna!! det är ju så det ska vara – personligt. Fanstastiskt att bjuda på en sådan show som kan chocka lite, jag hade som gäst älskat det!. Ni verkar vara ett mycket kärleksfullt och äkta par. Jag vill också ha en riktig brakfest med alla som jag älskar när jag gifter mig, ska vara ett minne för livet.

  /Ronja, i Malmö.

 3. Sara skriver:

  Hej och grattis till giftermålet! Jag ska själv gifta mig i sommar och tycker tycker det sista stycket i detta inlägg om att man ska förtjäna sin partner varje dag var helt underbart. Jag ville bara säga att de tankarna verkligen inspirerade mig inför det bröllopstal som jag ska skriva till min blivande man, tack!

 4. Tobi Fishbeck skriver:

  I’d prefer to take into account the opportunity of thanking you for the professional guidance I’ve consistently enjoyed browsing your site. I’ll be hunting forward for the specific commencement of my school homework and the whole groundwork would under no circumstances have been full with no dropping by this web-site.

 5. […] För en månad och tre dagar sedan – sista delen av bröllopet   Sharing is caring […]

 6. […] Han fotar sånt som är roligt för han är så efterfrågad att han kan. Han filmar också och gör det riktigt bra. Jag har anlitat honom till mitt bröllop. […]

 7. […]  Han fotar sånt som är roligt för han är så efterfrågad att han kan. Han filmar också och gör det riktigt bra. Jag har anlitade honom till mitt bröllop… […]

Lämna en kommentar