Första svaren på era frågor


Nu har jag varit duktig, svarat på era frågor. Here goes!


Anna: Hej! Tack för en superhärlig blogg. Jag undrar Vad Gustav jobbar med?

Gustav jobbar som min agent och bokare.

J: Har du någon gång gått regelbundet till en kyrka? Vilken isåfall?

Yes, jag gick till regelbundet i kyrkan när jag bodde i London, minns inte vad den hette. Men anledningen att jag gick dit var för att de hade gospel som jag älskar! När jag flyttade till Sverige så hörde jag talas om en kyrka som hette Karisma, gick dit några gånger. Men det visade sig att pastorerna lurade församlingsmedlemmarna på pengar. Sedan dess har jag tappat tron på kyrkan, men jag tror fortfarande på Gud för Gud är cool! 😀

Inget större fan av kyrkor, finns så många tokiga.

Jessica: din supersnygga svarta skinnjacka, vart har du hittat den!?!

MQ för två år sedan 🙁 Sturegallerian, vem vet de kanske tar in den i år igen?

Sara: Hej Elaine! Jag fick ikväll reda på att jag ska prata inför kåren och alla medlemmar imorgon. Det är meningen att jag ska presentera mig själv och varför jag sökter positionen för omvärldskontakter. Jag är JÄTTE nervös! Hjälp!!! Tips? Har bara ett få par minuter på mig att göra ett bra intryck så jag blir vald…

Oj Sara, supersvårt att kortfattat svara. Men det viktigaste är att du gör ett gott – inte nervöst – intryck. Le så gott det går och försök att vrida nervositeten till tacksamhet för att de lyssnar på dig. Sen bör du ta fram din tyngd, varför du är rätt person att lyssna på. Sen får du förklara varför du brinner för det här med omvärldskontakterna, få dem att känna att du är rätt och hitta argumenten innan. Det viktigaste är att du skapar känslan av välvilja, nyfikenhet och trovärdighet så fort som möjligt.

Smäm: Vilken är din favoritfilm? Om du fick gästa en tv-serie, vilkan hade du valt? (Kunde inte svara på ditt DM så svarar här :) Tack så mycket, vad glad jag blir. Fixar med bilderna i Photoshop först och sedan lägger jag alltid upp dom med samma bredd på bloggen.)

Tack för svaret och frågorna.SNYGG blogg du har! Just nu är min favoritfilm Niceville, mest för att den är så tragiskt vacker. Älskar att världen har förändrats till det bättre för svarta. Tv-serie att gästa? SOLSIDAN HELT KLART!!! haha

Jennifer S: Vad drömde du om och vad hade du för framtidsplaner när du var 19 år?
Om du fick leva om ditt liv från det att du var 19, vad hade du gjort annorlunda då?
Hur kom det sig att du blev så pass religiös som du är? (Ingen negativ klang, jag är bara så nyfiken för jag har själv svårt att tro på Gud, och undrar lite hur andra lyckas…)
Vad vill du att dina barn ska heta? :)
Vill du alltid bo i Stockholm?
Berätta om en ”hemlig” dröm du har?

När jag var 19 så var mina drömmar att resa, det var den enda planen.

Hade jag levt om mitt liv så hade jag varit modigare när det gäller kärlek. Sagt till dom jag var kär i att jag faktiskt var kär i dem, det hade sparat mig en massa tänk-om-jag-hade-vågat-tankar.

Min tro på Gud är så himla härlig, som en bästa vän som är riktigt RIKTIGT mäktigt och världens snällaste på riktigt. Jag är ju religiös på mitt sätt, går aldrig till kyrkan. Det som stärkte min tro var saker som hände som inte kunde varit slumpen. Jag skrev ned mina böner och gjorde tomma rutor som jag fyllde i när de slog in. Om de inte slog in så insåg jag snart att det ändå inte hade varit bra, när de slog in så gjorde dom det med besked!

Åh, ingen aning. Men något internationellt, inte Sofia, Anna eller ngt vanligt. Kanske något brasilianskt eftersom våra barn förmodligen kommer se helt svenska ut. Jag vill att de ska känna till sina rötter och att de har en mormor som är svart som de ska vara stolta över.

Nej jag vill bo i Brasilien, New York, Barcelona också. Sen vill jag bo i Oslo, älskar det norska folket!

Gustav köpte tom min onepiece för att det stod Norway på – me love!


Min hemliga dröm är att kunna spela gitarr felfritt, sjunga som Beyoncé och… han en egen talkshow som har samma sköna stil som Ellen de Generes…. 🙂

Fortsättning följer….

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Första svaren på era frågor”


  1. Theresia skriver:

    Så tråkigt att höra att du blivit besviken på kyrkan. Jag har haft kontakt med några stycken som var med i Karisma och de bar verkligen på sår som tagit lång tid att komma igenom. 🙁 Men det finns ju så många bra kyrkor också.

  2. Ottilia skriver:

    Håller verkligen med Theresia!!

  3. Victoria skriver:

    Håller med, va tråkigt att du tappade tron på kyrkan! Jag vet också en hel del som va med i Karisma som blev riktigt sårade av det som hände.. Men man får aldrig glömma att pastorer och ledare är också bara människor, och en kyrka är uppbyggd av människor och ingen människa är perfekt. Det ursäktar inte det dom gjorde i Karisma, för det va grymt fel och dom måste ta konsekvenserna för det, men det betyder inte att alla kyrkor är såna. Hillsong Stockholm är en riktigt bra kyrka som jag tror du skulle gilla!

Lämna en kommentar