Promenaden till kyrkan


Nu startar vi onsdagen torsdagen med en bildregn från bröllopet som fortfarande känns som ett regn. Jag har så mycket kvar att berätta, vi är bara halvvägs genom det och det har snart gått två veckor. Men det är mycket att smälta för mig. Så vart var vi? Jo, promenaden till kyrkan där vigseln skulle vara. Solen sken och alla tärnor och bestmens följde med oss dit.

Men det var många som vill ta kort på oss på vägen till kyrkan, så roligt!

Trosa är så himla vackert och promenaden längs ån till kyrkan där vi gifte oss är magisk, det fanns massor av platser vi kunde bli plåtade på.

Det var inte svårt att se kär eller lycklig ut. Herregud vad lycklig jag var, men det härliga är att så här känner jag för Gustav varje dag. Jag har verkligen fått mannen jag har drömt, önskat och bett om.

Våra allra närmsta vänner, tärnorna och bestmans.

Bakom kulisserna

Och så var det dags att kliva in i kyrkan och bli man och fru…

/Elaine, lyckligt gift.

 

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Promenaden till kyrkan”


 1. Malin skriver:

  Det strålar verkligen kärlek om dig och Gustav! Det går inte ta miste på att ni verkligen är lyckliga tillsammans! 🙂

 2. Malin skriver:

  Jag tycker också att ni är super snygga på ert bröllop! 🙂

 3. Marit skriver:

  Åh.. det är så underbart att läsa din berättelse, jag kommer förmodligen fälla en tår eller två när jag läser om själva akten. Det går rysningar längs hela kroppen. Jag har sagt det förut och jag säger det igen – Grattis!

 4. Emelie skriver:

  Wow vad fina ni är och vilken underbar klänning!

 5. Ele skriver:

  Gud vad ni ar vackra gumman. Sa himla magiska bilder, jag onskar verkligen att jag kunnat vara dar. Och vilken vacker klanning, bukett och val av smink o har frisyr, wow sager jag bara. Ma Gud valsigna ert aktenskap i all framtid.
  Kram Ele

 6. Stefan skriver:

  PUSS!! Sa fina bilder alskling!

Lämna en kommentar