Dunderförkyld


Ledsen för dålig uppdatering men jag är megaförkyld. 🙁
20110927-070602.jpg
Jag går runt med halsduk hemma för jag måste bli frisk till imrgn då tv-inspelningen börjar. Jag trodde det var idag, men det var bara planering. Det kommer bli sånt härligt barnprogram typ, studion känns i alla fall så.
20110927-070757.jpg20110927-070810.jpg
Tack för alla tankar om bästa bloggare egenskaper, jag lär mig massor. Imorgon kommer vi utlysa vinnarna till te tävlingen. Det är
Lördag klockan 12.30 som vi får hämta goodiebagsen så jag håller tummarna för att vinnarna kan.
/Elaine, ska kurera sig.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Dunderförkyld”


 1. Solmaz skriver:

  Krya på dig vännen 🙂

  Kram Solmaz

 2. Jennifer S skriver:

  Hej fina du, tack så mycket för din underbara blogg. Jag ville bara inflika att du har några ställen kvar att ändra ditt efternamn på. Typ svarta rutan längst ner på bloggen, och din hemsida kanske? 😉 Eksvärd är för övrigt ett väldigt vackert namn tycker jag! Krya på dig 🙂

 3. Jennifer S skriver:

  Haha försökte skriva den här kommentaren, men fick till svars att den hittade en likadan kommentar, att det ”verkar som att du redan sagt det här”. Jag provar igen: Hej fina du, tack så mycket för din underbara blogg. Jag ville bara inflika att du har några ställen kvar att ändra ditt efternamn på. Typ svarta rutan längst ner på bloggen, och din hemsida kanske? 😉 Eksvärd är för övrigt ett väldigt vackert namn tycker jag! Krya på dig 🙂

Lämna en kommentar