Höstigt värre och så "mysigt"


20110926-045517.jpg
Halsduk på, vi är många som blev förkylda över bokmässan. Nu ska jag iväg och köpa en ”krispig”- som producenterna kallar det – färg till en topp i mrgn då tv-inspelningen börjar. Jag tror att det fåt bli Zara.Sen ska jag ta en fika med Crille, det ska bli så mysigt. På tal om ”mysigt” så hade jag en rolig konversation med Gustav i morse.
Gustav: Peter kommer över i mrgn, vi ska spela tv-spel.
Jag: Åhhh, vad mysigt!
Gustav: Eh, nej.
/Elaine, tror inte killar säger mysigt lika ofta som tjejer.

Uppdatering: Socialt experiment; säga mysigt om allt till Cristian när vi fikar. Inte om omgivningen utan om det som har med honom att göra. Om han säger att det går bra för honom på jobbet så svarar jag: Vad myyysigt!!
Haha! 😀

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Höstigt värre och så "mysigt"”


 1. Anna skriver:

  Vi brukar saga myspys i min familj. Men vi ar ju bara kvinnor ocksa. Forutom min Engelsman. Som inte kan sa varst mycket svenska.

  🙂

 2. Anna-Karin skriver:

  Haha! Du e så rolig! Jag jobbar bara med killar, fem stycken, ska testa oxå : ) annars är ”fräscht” mitt favvo men byter det gärna mot mysigt!

 3. Jessica skriver:

  oj, vilken toksnygg jacka! vart har du hittat den!? 🙂

Lämna en kommentar