Föreläsningen och träff med bloggvännerna Aida och Bönan


20110925-064149.jpg
Det kom massor av folk på föreläsningen! Jag är så tacksam för det! Folk stannade upp och vill hälsa/prata före och efter föreläsningen! Jag hade bara tio minuter på mig så jag var sjukt stressad. Har aldrig rört mig så mycket på tio minuter.

Det var till och med så att jag hann ta av mig skorna och den delen av föreläsningen var bäst tror jag, jag är mycket bekvämare i låga skor.

Efter föreläsningen skulle det signeras böcker, slurp sa det och så var det slut.

Sen hände det roligaste två bloggvänner kom fram och jag älskar ju er så då blev det kramkalas.

Fina Aida som är 17 år och bloggvän och jag.

Och så härliga bönan som kom förbi med en present som fick mig att gråta en glödjeskvätt på hotellrummet.Champagnete och ett Voluspa med matchande doft som för övrigt är min favoritdoft. Den här tjejen är en gammal bloggvän och så himla go! Tack snälla Bönan, massor av bamsiga kramar till dig.

Hon har en härlig matblogg, kika på den här.

/Elaine, från tåget tillbaka till Stockholm.

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Föreläsningen och träff med bloggvännerna Aida och Bönan”


  1. VIvi skriver:

    Love your shoes!

  2. Malin skriver:

    Grymt läckra skor, förstår dock att sitta ner lite då & då var skönt!

Lämna en kommentar